zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyogalessen Deventer complete yoga

Zwangerschapsyogalessen, je kiest voor een individuele yogales

Zwangerschapsyogalessen en de geboorte van je kind zijn bijzondere belevenissen in je leven. In deze periode verandert er niet alleen veel in je lichaam, maar ook verandert er wat mentaal. Zwangerschapshormonen kunnen je hele wereld in één keer op z’n kop zetten! Daarom is het belangrijk om een  balans te vinden voor jou en je toekomstige kind. Laat zwangerschapsyogalessen je helpen een feestje te maken van deze korte en mooie tijd in je leven. Maar vooral om je optimaal en ook  bewust voor te bereiden op de geboorte van je kindje.

zwangerschapsyoga
Zwangerschap, een bijzondere tijd in je leven

EEN GOEDE VOORBEREIDING OP EEN MOOIE BEVALLING

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je welkom bij mij op zwangerschapsyoga.
Ik geef privelessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap.
De tijd en de datum van de les bepaal jij zelf. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen geschikt zijn voor jou en waar je het meeste behoefte aan hebt. Alle aandacht speciaal voor jou!

Zwangerschapsyoga in Deventer en omgeving geeft een goede start aan je zwangerschap.

De lessen worden gedeeltelijk door mij en door Ellen Dijkstra gegeven. Samen hebben wij inmiddels zestig jaar ervaring met zwangerschapsyoga! Bij zwangerschapsyoga leer ik je samen met Ellen yogahoudingen die je buik ontzien en ruimte geven. Ook zijn er oefeningen voor bekkeninstabiliteit en ter voorkoming daarvan.
Ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Natuurlijk staat pijn onlosmakelijk verbonden met een bevalling, weeën zijn nu eenmaal nodig om het kind door het geboortekanaal te laten gaan.

zwangerschapsyoga, privelessen

ZWANGERSCHAPSYOGALES DEVENTER IS EEN FEESTJE

Wanneer je zwangerschaps yogalessen volgt tijdens de zwangerschap kijk je op een andere manier naar pijn en leer je er anders mee om te gaan. Je leert te vertrouwen op je lichaam, dat sterk genoeg zal zijn om een bevalling aan te kunnen.  Want jij hoeft tijdens de bevalling niet veel te doen,  je lichaam doet het voor jou. Wanneer je ontspannen bent en je aandacht richt op jezelf, kun je je losmaken van je lichaam. Je wordt de toeschouwer.  Je merkt dat het lichaam de bevalling van je zal overnemen en jou kracht en rust geven om je kind geboren te laten worden. Na de zwangerschap kun je terug  kijken op een mooie bevalling….

zwangerschapsyogaDeventer en Twello
Zwangerschapsyogales maakt je zwangerschap compleet

Zwanger ben je samen bij zwangerschapsyogalessen Deventer

Je kunt ook samen met je partner af en toe een zwangerschapsyogales volgen bij de zwangerschapsyoga in Deventer, want jullie zijn toch samen zwanger? Gratis ontvang je een  c.d. van yogadocente Ellen Dijkstra om mee te oefenen. Voor slechts € 25,– ontvang je  een privé zwangerschapslessen bij zwangerschapsyoga Deventer, op het tijdstip wanneer het jou uitkomt. Vaak worden de zwangerschapsyogaprivélessen ook vergoed door de zorgverzekeraar. Je kunt zoveel lessen volgen als je zelf wilt en tot wanneer je maar wilt, in een huiselijke omgeving.  Mocht je voorkeur uitgaan naar zwangerschapslessen bij je thuis, dan is dat ook mogelijk.

zwangerschapsyogales in Deventer

Welkom voor een gratis proefles zwangerschapsyoga!

Voor een prettige zwangerschap en een goed voorbereide bevalling zie ik je graag op de yogamat bij zwangerschapsyoga Deventer! Kijk ook eens op de pagina over de zwangerschapsyogadeventer of ZWANGER

Kijk ook eens onder yoga Twello, yoga Voorst, yoga Diepenveen, Yoga Gorssel en yoga Epse en voeg dan even het woord Berry toe onder google.