zwangerschapsyogalessen in Deventer en omgeving

Zwangerschapsyoga

zwangerschapsyoga, Ellen Dijkstra en Berry Steenbruggen, geven alleen zwangerschapsyoga privélessen met een individuele aanpak.

Jij bent zwanger en daarom bepalen we samen jouw yogales.

Vanaf de derde maand kun je bij ons terecht. In Deventer maak je gebruik van 60 jaar yoga ervaring bij de docenten Ellen Dijkstra en Berry Steenbruggen. Wij zijn je personal pregnancy trainers voor een aantal maanden.

Zwangerschapsyoga
zwangerinfo@yogaberrydeventer.nl


Omdat er veel vraag is naar persoonlijke individuele yoga bij zwangerschap, is het bij ons mogelijk om privé zwangerschapsyoga les te ontvangen voor bijna de prijs van een groeps zwangerschapsyogales! Ook worden deze lessen vaak vergoed door je zorgverzekeraar, dus waarom zou je nog groepsyogalessen nemen?
zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga, voor deze bijzondere tijd!

Zwanger zijn en de geboorte van je kind zijn unieke ervaringen in je leven. In deze periode verandert er niet alleen veel in je lichaam, maar ook in je hoofd. Zwangerschapshormonen kunnen je hele wereld in één keer behoorlijk op z’n kop zetten! Rugklachten komen bijvoorbeeld veel voor tijdens de zwangerschap.
Daarom is juist dan belangrijk om balans te vinden voor jou en je kind. Laat yoga je helpen een feest te maken van deze korte en bijzondere tijd in je leven. Maar vooral om je optimaal en bewust voor te bereiden op de geboorte van je kind.

Lees meer..

Een goede voorbereiding op een mooie bevalling


Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je welkom bij mij op zwangerschapsyoga.
Ik geef privelessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap.
De tijd en de datum van de les bepaal jij zelf. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen geschikt zijn voor jou en waar je het meeste behoefte aan hebt. Alle aandacht speciaal voor jou!

De lessen worden gedeeltelijk door mij en door Ellen Dijkstra gegeven. Samen hebben wij inmiddels zestig jaar ervaring met zwangerschapsyoga!
Bij zwangerschapsyoga leer ik je samen met Ellen yogahoudingen die je buik ontzien en ruimte geven. Ook zijn er oefeneningen voor bekkeninstabiliteit en ter voorkoming daarvan.
Ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Natuurlijk staat pijn onlosmakelijk verbonden met een bevalling, weeën zijn nu eenmaal nodig om het kind door het geboortekanaal te laten gaan.

Maar wanneer je yogalessen volgt tijdens je zwangerschap leer je op een andere manier met pijn om te gaan. Je leert te vertrouwen op je lichaam, dat sterk genoeg zal zijn om een bevalling aan te kunnen. Wanneer je ontspannen bent en je aandacht richt op jezelf, kun je je losmaken van je lichaam. Je merkt dat je lichaam de bevalling van je zal overnemen en jou kracht en rust geven om je kind geboren te laten worden. Om daarna terug te kunnen kijken op een mooie bevalling….

Eventueel kun je samen met je partner lessen volgen.
Gratis ontvang je een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van Ellen om mee te oefenen.
Voor slechts € 15,– ontvang je bij mij een privé zwangerschapsles, op het tijdstip wanneer het jou uitkomt. Vaak worden de privélessen ook vergoed door de zorgverzekeraar. Je kunt zoveel lessen volgen als je zelf wilt en tot wanneer je maar wilt, in een huiselijke omgeving.
Mocht je voorkeur uitgaan naar zwangerschapslessen bij je thuis, dan is dat ook mogelijk.

Voor een prettige zwangerschap en een goed voorbereide bevalling zie ik je graag op de yogamat!

Lees meer..

zwangerschapsyoga

Wat betaal je?

Voor 20 euro per les ontvang je persoonlijke zwangerschaps yoga.
Voor aanmelding mailen: info@yogaberrydeventer.nl