zwangerschapsyoga yogalessen

Zwangerschapsyoga yogalessen op maat!

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga yogalessen en de geboorte van je kind zijn unieke ervaringen in je leven. In deze periode verandert er niet alleen veel in je lichaam, maar ook in je hoofd. Zwangerschapshormonen kunnen je hele wereld in één keer behoorlijk op z’n kop zetten! Daarom is juist dan belangrijk om balans te vinden voor jou en je kind. Laat yoga je helpen een feest te maken van deze korte en bijzondere tijd in je leven. Maar vooral om je optimaal en bewust voor te bereiden op de geboorte van je kind.

zwangerschapsyoga in Deventer en omgeving

EEN GOEDE VOORBEREIDING OP EEN MOOIE BEVALLING MET ZWANGERSCHAPSYOGA

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je welkom bij mij op zwangerschapsyoga yogalessen. Ik geef privélessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap. De tijd en de datum van de les bepaal jij zelf. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen geschikt zijn voor jou en waar je het meeste behoefte aan hebt. Alle aandacht speciaal voor jou! De lessen worden gedeeltelijk door mij en door Ellen Dijkstra gegeven. Samen hebben wij inmiddels zestig jaar ervaring met zwangerschapsyoga! Bij deze yoga leer ik je samen met Ellen yogahoudingen die je buik ontzien en ruimte geven. Ook zijn er oefeningen voor bekkeninstabiliteit en ter voorkoming daarvan. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Natuurlijk staat pijn onlosmakelijk verbonden met een bevalling, weeën zijn nu eenmaal nodig om het kind door het geboortekanaal te laten gaan.

ZWANGERSCHAPSYOGA YOGALESSEN IS EEN YOGA FEESTJE

Maar wanneer je zwangerschapsyoga yogalessen volgt tijdens je zwangerschap leer je op een andere manier met pijn om te gaan. Je leert te vertrouwen op je lichaam, dat sterk genoeg zal zijn om een bevalling aan te kunnen. Wanneer je ontspannen bent en je aandacht richt op jezelf, kun je je losmaken van je lichaam. Je merkt dat je lichaam de bevalling van je zal overnemen en jou kracht en rust geven om je kind geboren te laten worden. Om daarna terug te kunnen kijken op een mooie bevalling….

zwangerschapsyoga yogalessen in Deventer en omgeving
zwangerschapsyogalessen op maat

Zwanger ben je samen

Eventueel kun je samen met je partner lessen volgen. Gratis ontvang je een c.d. van Ellen om mee te oefenen.
Voor slechts € 20,– ontvang je bij mij een privé zwangerschapsles, op het tijdstip wanneer het jou uitkomt. Vaak worden de privélessen ook vergoed door je zorgverzekeraar. Je kunt zoveel lessen volgen als je zelf wilt en tot wanneer je maar wilt, in een huiselijke omgeving. Mocht je voorkeur uitgaan naar zwangerschapslessen bij je thuis, dan is dat ook mogelijk.

Voor prettige zwangerschapsyoga yogalessen en een goed voorbereide bevalling zie ik je graag op de yogamat.

Kijk ook eens op de pagina over de zwangerschapsyoga ZWANGER

Kijk ook eens voor yoga naar yoga Twello, yoga Epse, yoga Gorssel, yoga Diepenveen, yoga Voorst en voeg even het woord Berry toe onder google.