zwangerschapsyoga Deventer

Zwangerschapsyoga Deventer Twello

Zwangerschapsyoga Deventer

Zwangerschapsyoga Deventer en de geboorte van je kind zijn unieke belevenissen in je leven. In deze periode verandert er niet alleen veel in je lichaam, maar ook mentaal. Zwangerschapshormonen kunnen je hele wereld in één keer behoorlijk op z’n kop zetten! Daarom is juist dan belangrijk om balans te vinden voor jou en je kind. Laat yoga je helpen een feest te maken van deze korte en bijzondere tijd in je leven. Maar vooral om je optimaal en bewust voor te bereiden op de geboorte van je kind.

EEN GOEDE VOORBEREIDING OP EEN MOOIE BEVALLING

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je welkom bij zwangerschapsyoga Deventer. Ik geef privelessen met een individuele aanpak, gericht op jouw zwangerschap. De tijd en de datum van de les bepaal jij zelf. Er wordt gekeken en overlegd welke oefeningen geschikt zijn voor jou en waar je het meeste behoefte aan hebt. Alle aandacht speciaal voor jou!

Zwangerschapsyoga in Deventer en omgeving geeft een goede start aan je zwangerschap.

De lessen worden gedeeltelijk door mij en door Ellen Dijkstra gegeven. Samen hebben wij inmiddels zestig jaar ervaring met zwangerschapsyoga! Bij zwangerschapsyoga leer ik je samen met Ellen yogahoudingen die je buik ontzien en ruimte geven. Ook zijn er oefeningen voor bekkeninstabiliteit en ter voorkoming daarvan. Ademhalings- en ontspanningsoefeningen zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Natuurlijk staat pijn onlosmakelijk verbonden met een bevalling, weeën zijn nu eenmaal nodig om het kind door het geboortekanaal te laten gaan.

ZWANGER IN DEVENTER IS EEN FEESTJE

Wanneer je zwangerschapsyogalessen volgt tijdens je zwangerschap leer je op een andere manier met pijn om te gaan. Je leert te vertrouwen op je lichaam, dat sterk genoeg zal zijn om een bevalling aan te kunnen.  Want jij hoeft het niet te doen, je lichaam doet het voor jou. Wanneer je ontspannen bent en je aandacht richt op jezelf, kun je je losmaken van je lichaam. Je merkt dat je lichaam de bevalling van je zal overnemen en jou kracht en rust geven om je kind geboren te laten worden. Na de zwangerschap kun je terugkijken op een mooie bevalling met zwangerschapsyoga Deventer.

zwangerschapsyoga deventer
zwangerschapsyoga

Zwanger ben je samen bij zwangerschapsyoga Deventer

Eventueel kun je samen met je partner zwangerschapsyogalessen volgen bij zwangerschapsyoga Deventer, want jullie zijn toch samen zwanger?Gratis ontvang je een zwangerschapsyogaboek en een c.d. van Ellen Dijkstra om mee te oefenen. Voor slechts € 20,– ontvang je  een privé zwangerschapsles bij zwangerschapsyoga Deventer, op het tijdstip wanneer het jou uitkomt. Vaak worden de privélessen ook vergoed door de zorgverzekeraar. Je kunt zoveel lessen volgen als je zelf wilt en tot wanneer je maar wilt, in een huiselijke omgeving. Mocht je voorkeur uitgaan naar zwangerschapslessen bij je thuis, dan is dat ook mogelijk. Zwangerschapsyoga Deventer is heel flexibel en verzorgt de yogales wanneer het jou uitkomt.

zwangerschapsyoga Deventer
zwangerschapsyoga in Deventer en omgeving

Welkom voor een eerste gratis proefles!

Voor een prettige zwangerschap en een goed voorbereide bevalling zie ik je graag op de yogamat bij zwangerschapsyoga Deventer!

Kijk ook eens op de pagina www.yogaberry.nl

of

ZWANGER

Kijk ook eens onder yoga Twello, yoga Voorst, yoga Diepenveen, Yoga Gorssel en yoga Epse en voeg dan even het woord Berry toe onder google.