Zomeryoga

Zomeryoga, yogalessen in de natuur.

Zomeryoga en ontspanning


zomeryoga in Deventer en omgeving

Zomeryoga, na een jaar werken is het tijd voor een  vakantie met yoga voor extra ontspanning. Yoga wil je natuurlijk doen op een verantwoorde wijze bij een ontspanningstherapeut.

Zomeryoga, een compleet ontspanningsprogramma

Deze zomer in 2019 bied ik je de kans om op een fijne manier spanningen los te laten in je vakantie met zomeryoga. Het complete ontspanningsprogramma geeft je yogalessen, voetmassage, holistic pulsing, een persoonlijk gesprek met ontspanningstips, yoga nidra en tenenlezen. Je kunt hieruit kiezen en een mix maken.

Buitenyogalessen op een landgoed bij de zomeryoga

De zomeryogalessen zijn in de maanden juli en augustus  2018 op landgoed Klein Noordijk in Wilp, net buiten Deventer en Twello. Je kunt genieten van de buitenyoga die je in contact brengt met de rust en stilte van de natuur op dit landgoed. Op Klein Noordijk worden ook regelmatig mooie activiteiten georganiseerd.

Yoga buiten en buienradar

Op buienradar houd ik in de gaten wanneer het weer geschikt is in juli en augustus. Voor deze zomeryoga  ontvang je een paar dagen voor de yogales een mail over de dag en tijd van de zomeryogales.

Zomeryoga met holistic pulsing

Naast mijn eigen yogalessen geniet ik zelf regelmatig van een holistic pulsing. Een holistic pulsingsessie lijkt een beetje op een massage. Je lichaam wordt gepulst, zachtjes geschud, in plaats van gemasseerd. Holistic pulsing heeft een helende uitwerking en nodigt je uit om spanningen los te laten en ook eventuele blokkades in je lichaam.
Je ligt gewoon gekleed en languit op een massagetafel, de pulser brengt je lichaam zachtjes in beweging. Dit gebeurt op een zachte manier en met volle aandacht. De pulser zoekt het ritme van je lichaam op. Je hoeft zelf niets te doen. Het geeft je een gevoel van ontspanning, warmte en veiligheid. Wanneer je vaker gepulst wordt, kan je lichaam het pulsen gaan herkennen. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme. Het rustgevend gevoel kan verstillend werken en je nog dichter bij je eigen kracht en energie brengen. Informeer eens naar het pulsen bij de zomeryoga.

Een Zomerontspanning met yoganidra

Bij een yoganidrales lig je lekker onder een deken en je hoeft zelf niets te doen. De kracht van de aandacht doet het werk. De yoganidradocent leidt je door het lichaam en dit geeft een diepe ontspanning.

Ontspanning met persoonlijke ontspanningstips.

In de afgelopen 35 jaar zomeryoga heb ik duizenden mensen kunnen begeleiden in hun ontspanning. Soms zijn een paar tips, bij een korte priveles al voldoende om in het dagelijks leven  je anders te voelen. Je bent welkom bij mij thuis en dan kijken we samen of jij je leven wat meer ontspannen kunt maken.

Zomer ontspanning en een voetmassage

Een voetmassage werkt diep door in het ontspannen. De voeten zijn de tegenpool van het hoofd. Via de voeten laat je dus spanningen los bij het aarden. In het ontspanningszomeryogaprogramma hoort een voetmassage echt thuis. Combineer het eens met een andere ontspanning in dit programma. Extra ontspannen kan dus op vele manieren en bij deze zomer yoga en ontspanning kun je mooi uitzoeken wat er bij jou past.

Zomerontspanning en je tenen laten lezen

Al meer dan 20 jaar lees ik tenen. Je tenen zeggen dus zoveel van jezelf. Ze zeggen zelfs dat het de spiegels van de ziel zijn. Niet alleen de stand van de tenen zegt iets van jezelf maar ook de vorm van de nagel, eelt op tenen enz. Leer jezelf beter kennen deze zomer d.m.v. je tenen.

Informatie over de buitenyoga en ontspanning

– je kunt dus kiezen uit verschillende ontspanningsmethoden.
– het is  mogelijk om te schuiven in het zomeryogaprogramma, in overleg. Dus wanneer je twee i.p.v. 1 buitenyogales wilt dan is dit in mogelijk.
– de zomeryoga en ontspanning wordt  gegeven in de maanden juli en augustus 2018.
– de kosten zijn 75 euro voor het totale zomeryoga en ontspanningsprogramma.
– je kunt maximaal twee ontspanningsprogramma’s per persoon kopen.

BELANGRIJK BIJ DE ZOMERYOGA

Je kunt dus altijd schuiven met de mogelijkheden in het zomeryoga programma! Dus wil je twee keer pulsen dan is dat mogelijk. Ook kun je je knipkaart volledig gebruiken voor alleen maar yoga. Je kunt dus 5 keer gebruik maken van wat er aangeboden wordt in de maanden juli en augustus.

Ook kun ook je een zomeryogaprogramma op maat door mij laten maken deze zomer. Je ontvangt dan  privelesyogalessen.