Zomeryoga Deventer

Zomeryoga Deventer is ontspannen in de natuur

Zomeryoga Deventer, we genieten binnenkort weer van het voorjaar en van de zomer. Houd  het zomergevoel vast,  met de zomeryoga! Waar de meeste yogadocenten afhaken met hun lessen in de zomervakantie….. Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen! Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. Maar in juli en augustus kun je bij mij ook yogalessen blijven volgen. Zelf verzorg ik een paar yogalessen op bijzondere plekken, zoals tussen 5000 Boeddhabeelden of op een landgoed.

zomeryoga Deventer en omgeving

ZOMERYOGA DEVENTER EN WATERYOGA

Om de elementen nog meer te voelen dit voorjaar kun je de zomeryogalessen ook combineren met de wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello.

ZOMERYOGA PROGRAMMA

Voor deze zomer is er weer een mooi zomeryoga programma, met buiten en binnen yoga, massage, yoga nidra enz.

ZOMERYOGA DEVENTER IS VAAK BUITENYOGA

Eenmaal per week is er een yogales blijven in de maanden juli en augustus. Waar en wanneer zal ik jullie voor die tijd laten weten. Bij mooi weer zullen er buiten yogalessen worden gegeven op het landgoed Klein Noordijk. We zijn afhankelijk van het weer natuurlijk, maar volgens mij zitten de weergoden ons mee deze zomer. De lessen worden gegeven op deze verrassingsplek, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer. Het is een heerlijk fietstochtje na je werkdag er naar toe met daarna nog even een kopje thee. Zomeryoga Deventer verzorgt yoga in de buitenlucht, dan ervaar je nog meer het gevoel van vrijheid en ruimte. Je voelt je één met de natuur, een uurtje buitenyoga voelt als een uurtje vakantie!

 zomeryoga Deventer

ZOMERYOGA DEVENTER MET ZOMERAANBIEDING

Wanneer je voor het eerst komt bij de buitenyoga, dan heb ik nu een leuke aanbieding: je ontvangt een mooi yogacadeautje. Meld je aan voor het yoganieuws, je ontvangt dan elke week de theorie bij de yogales. Ook hoor je dan wanneer het weer gunstig is voor de zomeryogalessen. Heb je belangstelling voor zomeryoga in de zomermaanden of voor de buitenyoga, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl.