zomeryoga

Zomeryoga, een compleet ontspanningsprogramma

Zomeryoga en ontspanning

zomeryoga Twello

 

Zomeryoga, na een jaar hard werken is het tijd voor vakantie maar ook voor extra ontspanning. Dit wil je natuurlijk doen op een verantwoorde wijze bij een ontspanningstherapeut.

Zomeryoga, een compleet ontspanningsprogramma

Deze zomer bied ik je de kans om op een verantwoorde manier spanningen los te laten in de vakantie met de zomeryoga. Er is een compleet ontspanningsprogramma met yogalessen, voetmassage, holistic pulsing, een persoonlijk gesprek met ontspanningstips, yoga nidra en tenenlezen.

Zomeryoga, buitenyogalessen op een landgoed

Dit jaar is de  zomeryoga in de maanden juli en augustus op landgoed Klein Noordijk in Wilp, net buiten Deventer. Je kunt genieten van de buitenyoga die je in contact brengt met de mooie natuur op het landgoed. Op buienradar hou ik in de gaten wanneer het weer geschikt is voor yoga buiten en je ontvangt dan een mail over de dag en tijd van de zomeryogales.

Zomeryoga met holistic pulsing

Naast mijn eigen yogalessen geniet ik regelmatig van een holistic pulsing. Een holistic pulsing sessie lijkt op een massage, maar je lichaam wordt gepulst, zachtjes geschud,  in plaats van gemasseerd. Holistic pulsing heeft een helende uitwerking en nodigt je uit tot loslaten van spanningen en eventuele blokkades in je lichaam. Je ligt gekleed en languit op een massagebank, de pulser brengt je lichaam zachtjes in beweging. Dit gebeurt op een zachte manier en met volle aandacht.  De pulser zoekt het ritme van je lichaam op. Je hoeft zelf niets te doen. Het geeft je een gevoel van warmte en geborgenheid.Door het pulsen laten je spanningen los en kunnen blokkades opgezocht en aangeraakt worden. Wanneer je vaker gepulst wordt, kan je lichaam het pulsen gaan herkennen. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme. Het rustgevend gevoel kan verstillend werken en  je nog dichter bij je eigen kracht en energie brengen. Ervaar het pulsen bij de zomeryoga.

Zomerontspanning en Chinese gezondheidsscan

Ben jij benieuwd wat een jaar hard werken met jou gedaan heeft? Wil je graag weten of de Chinese wijsheden een bijdrage kunnen leveren aan jouw gezondheid? Dan is deze gezondheidsscan echt iets voor jou.  In de Chinese visie is harmonie een leidend principe. Je gezondheid wordt bepaald door de balans tussen jou, je omgeving én de natuur. Ook de balans tussen lichaam en geest bepaalt een harmonieuze staat van zijn. Zo binnen zo buiten. De gezondheidsscan bestaat uit een vraaggesprek, het voelen van de pols en het beoordelen van het tongbeeld. De therapeut zal tot een Chinese diagnose komen en je duidelijke tips meegeven om op te laden, te genieten van de vakantie, klachten te voorkomen of met frisse zin weer aan de slag te gaan. De gezondheidsscan duurt een half uur en wordt op afspraak ingepland in de maanden juli en augustus 2019.

Een Zomerontspanning met yoganidra

Bij een yoganidrales lig je lekker onder een deken en je hoeft zelf niets te doen. De kracht van de aandacht doet het werk. De yoganidradocent leidt je door het lichaam en dit geeft een diepe ontspanning.

Zomer yoga en ontspanning met persoonlijke ontspanningstips

In de afgelopen 35 jaar yoga heb ik duizenden mensen kunnen begeleiden in hun ontspanning. Soms zijn een paar tips, die je in het dagelijks leven kunt doen al voldoende om je anders te voelen. Je bent welkom bij mij thuis en dan kijken we samen of jij je leven wat meer ontspannen kunt maken.

Zomer ontspanning en een voetmassage

Een voetmassage werkt diep door in het ontspannen. De voeten zijn de tegenpool van het hoofd. Via de voeten laat je dus spanningen los bij het aarden. In het ontspanningszomeryogaprogramma hoort een voetmassage echt thuis. Combineer het eens met een andere ontspanning in dit programma. Extra ontspannen kan dus op vele manieren en bij deze zomer yoga en ontspanning kun je mooi uitzoeken wat er bij jou past.

Zomerontspanning en je tenen laten lezen

Al meer dan 20 jaar lees ik tenen. Je tenen zeggen zoveel van jezelf. Ze zeggen zelfs dat het de spiegels van de ziel zijn. Niet alleen de stand van de tenen zegt iets van jezelf maar ook de vorm van de nagel, eelt op tenen enz. Leer jezelf beter kennen de zomeryoga d.m.v. je tenen.

zomeryoga in Wilp/Twello

Informatie over de zomer yoga en ontspanning

– je kunt dus kiezen uit verschillende ontspanningsmethoden.
– het is dus mogelijk om te schuiven in het bovenstaande programma, in overleg. Dus wanneer je twee  i.p.v. 1 buitenyogales wilt dan is dit in principe mogelijk.
– de zomeryoga en ontspanning wordt dus gegeven in de maanden juli en augustus 2018.
– de kosten zijn 75 euro voor het totale zomeryoga en ontspanningsprogramma.
– je kunt maximaal twee ontspanningsprogramma’s per persoon kopen.

Flexibele zomeryoga

JE KUNT ALTIJD SCHUIVEN MET DE MOGELIJKHEDEN. ZELFS ALLEEN MAAR YOGA IS OOK MOGELIJK. DUS WIL JE GEEN GEBRUIK MAKEN VAN HOLISTIC PULSING, YOGA NIDRA, EEN PERSOONLIJK GESPREK OF EEN VOETMASSAGE, DAN KOM JE GEWOON NAAR DE ZOMERYOGA.

 

Je kunt ook altijd een mooie zomeryogales op maat door mij laten maken deze zomer. Je ontvangt dan een privelesyogales