zomeryoga Deventer

Zomeryoga Deventer, ontspannen in de natuur

Yoga ook in de vakantie

Zomeryoga Deventer, we genieten al van de zomer. Houd  het zomergevoel vast, ook met de zomeryoga! Waar de meeste yogadocenten afhaken met hun lessen in de zomervakantie….. Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen! Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. Maar in juli en augustus kun je bij mij ook yogalessen blijven volgen. Elk weekend kijk ik naar buienradar, om dan te beslissen op welke dag de buitenyoga mogelijk is. Je ontvangt dan een mail met de info.

Zomeryoga tussen 5000 beelden
ZOMERYOGA DEVENTER IS VAAK BUITENYOGA

Ook deze zomer verzorg ik eenmaal per week yogales  in de maanden juli en augustus. Waar en wanneer zal ik jullie voor die tijd laten weten. Bij mooi weer zullen er buiten yogalessen worden gegeven. Zomeryoga Deventer wordt gegeven in het plantsoen op De Worp, waar ik geboren ben of bij de kerk in Twello, een mooie plek op steenworp afstand van Deventer. Het is een heerlijk fietstochtje na je werkdag er naar toe met daarna nog even een kopje thee. Zomeryoga Deventer verzorgt yoga in de buitenlucht, ervaar je nog meer het gevoel van vrijheid en ruimte Voel je de zon op je huid, de wind door je haren gaan en hoor je de vogeltjes. Bij zomeryoga Deventer voel je opeens een lieveheersbeestje over je arm lopen wanneer je in een asana bent en komt een kip je gezelschap houden zodra je in de eindontspanning bent. Je voelt je één met de natuur, een uurtje buitenyoga voelt als een uurtje vakantie!

YOGA MET ZOMERAANBIEDING

Wanneer je voor het eerst komt bij zomeryoga Deventer, dan heb ik nu een leuke aanbieding:

Meld je aan voor het yoganieuws, je ontvangt dan elke week de theorie bij de yogales. Ook hoor je dan wanneer het weer gunstig is voor de buitenyogalessen. Heb je belangstelling voor zomeryoga Deventer  in de zomermaanden of voor de buitenyoga, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl.