zomeryoga 2021

Zomeryoga 2023, complete ontspanning

Zomeryoga 2023 biedt totale ontspanning aan

Zomeryoga 2023, na een jaar hard werken ben je niet alleen toe aan vakantie maar ook aan extra ontspanning. Dit wil je op een verantwoorde wijze doen. De ANWB haalt elke zomer veel overspannen toeristen uit de bekende vakantielanden, samen met psychiaters. Veel mensen werken eigenlijk te hard en wanneer ze dan op vakantie gaan dan barst de bom. Voorkom dit met  zomerontspanning 2023.

zomeryoga 2023 en ontspanning
zomer yoga Deventer

Zomeryoga 2023 en ontspanning biedt je de kans om op een verantwoorde manier spanningen los te laten in de vakantie. Wij bieden je een totale ontspanning aan met yoga, voetmassage, tenenlezen, holistic pulsing, een persoonlijk gesprek met ontspanningstips en een totale ontspanningsles/yoga nidra.

Zomeryoga 2023, ontspanning met een buiten yogalessen

De afgelopen jaren gaf ik al buiten yoga. Dit jaar zijn er weer yogalessen in de maanden juli en augustus. Je kunt weer genieten van de buitenyoga die je in contact brengt met vrijheid en de elementen van het weer. Op buienrader hou ik in de gaten wanneer het weer het toelaat en je ontvangt een bericht wanneer je welkom bent. Wil je meer weten over de BUITENYOGA, mail mij. zomeryoga 2023 kan ook op maat gemaakt worden.

Zomeryoga 2023 en ontspanning met holistic pulsing

Naast mijn yogalessen geniet ik regelmatig van een holistic pulsing.  Een holistic pulsing sessie  lijkt op een  massage, maar je lichaam wordt gepulst in plaats van gemasseerd. Holistic pulsing heeft een helende uitwerking en nodigt uit tot loslaten van spanningen en eventuele blokkades in je lichaam. Je ligt gekleed en languit op een massagebank , de professionele pulser brengt je lichaam zachtjes in beweging. Op een zachte manier en met volle aandacht zoekt de pulser het ritme van je lichaam op. Je hoeft zelf niets te doen, het geeft je  een gevoel van warmte en geborgenheid. Door het pulsen laten je spanningen los en kunnen blokkades opgezocht en aangeraakt worden. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme en kan het rustgevend en verstillend werken en het je dichter bij je eigen kracht en energie brengen. Bij zomeryoga 2022 zit pulsen ook in het ontspanningspakket.

Een Zomeryoga 2023,  ontspanning met yoga nidra

Bij een yoga nidra les lig je dus lekker onder een dekentje en je hoeft niets te doen. De kracht van de aandacht doet het werk. De yoga nidra docent leidt je door het lichaam en dit geeft een diepe ontspanning.

Zomeryoga 2023
buitenyoga 2023

 

Zomeryoga 2023 en ontspanning met persoonlijke ontspanningstips

In de afgelopen 35 jaar yoga heb ik duizenden mensen kunnen begeleiden in hun ontspanning. Soms zijn een paar tips, die je in het dagelijks leven kunt doen al voldoende om je anders te voelen. Je bent welkom bij mij thuis en dan kijken we samen of jij je leven wat ontspannener kunt maken.

Zomer ontspanning en een voetmassage

Een voetmassage werkt diep door in het ontspannen. De voeten zijn de tegenpool van het hoofd. Via de voeten laat je spanningen los bij het aarden. In het ontspanningszomeryogaprogramma hoort een voetmassage echt thuis. Combineer het eens met een andere ontspanning in dit programma. Extra ontspannen kan dus op vele manieren en bij deze zomer yoga en ontspanning kun je mooi uitzoeken wat er bij jou past.

Zomerontspanning en je tenen laten lezen

Al meer dan 20 jaar lees ik dus tenen. Je tenen zeggen zoveel van jezelf. Ze zeggen zelf dat het de spiegels van de ziel zijn. Niet alleen de stand van de tenen zegt iets van jezelf maar ook de vorm van de nagel, eelt op tenen, enz.. Leer jezelf dus beter kennen deze zomer d.m.v. je tenen. Zomeryoga 2023 is dus complete ontspanning met massage, tenenleze en yoga.

De Levenstuinen

Je kunt ook met mij samen door De Levenstuinen in Teuge lopen. Je ontvangt een kleine chakracursus. Zomeryoga 2023 heeft een persoonlijke benadering.

Informatie over zomeryoga 2023 en ontspanning:

-je ontvangt vier verschillende ontspanningstechnieken.

-het is dus mogelijk om te schuiven in het bovenstaande programma, in overleg. Dus wanneer je twee i.p.v. één buitenyogales wilt dan is dit in principe mogelijk.

– zomeryoga 2023 en ontspanning wordt dus gegeven in de maanden juli en augustus.

– de kosten zomeryoga zijn €30,– voor drie knipjes. Voor de priveles in De levenstuinen betaal je 10 euro extra, de entree is incl. en ik haal je op van huis.  Voor de privéles betaal je ook 10,00 euro extra. Van de Holistic pulsing kun je één keer gebruik maken per knipkaart.

– je kunt maximaal twee ontspanningsprogramma’s per persoon kopen.

– het ontspanningsprogramma is flexibel!

– privé zomerprogramma is ook mogelijk. Prijs op aanvraag.

Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google voor meer yoga. Ik hoop je te zien bij de zomeryoga 2023 in Deventer.