zomer yoga twello

Zomer yoga Twello, ontspannen in de natuur

Zomeryoga Twello, yogalessen op een Landgoed

Zomer yoga Twello, buiten yoga, er is in de maanden juli en augustus yoga op een landgoed. Houd straks het zomergevoel vast, ook met de yogalessen! Want waar de meeste yogadocenten afhaken met het geven van hun lessen in de zomervakantie… Bij mij kun je de hele zomer yoga blijven doen met de buitenyogalessen. Het yogaseizoen loopt van september tot en met juni. Maar in juli en augustus kun je bij mij gewoon yogalessen blijven volgen, zowel binnen als buiten. De yogalessen wordt gegeven op bijzondere plekken! Eenmaal per week is er yogales in de vakantieperiode.
Zomer yoga Twello is extra ontspannen
Ook zomeryoga in Twello
Zomer yoga Twello  wordt gegeven in Wilp bij Twello, een mooie plek op steenworp afstand van Twello. Een heerlijk fietstochtje na je werkdag met daarna nog even een kopje thee.

VOEL JE ÉÉN IN DE NATUUR MET ZOMER YOGA TWELLO

Je voelt de zon op je huid, wanneer je languit op je matje in het gras ligt. Je merkt dat de wind misschien door je haren gaat en je hoort de vogeltjes. Bij de buitenyogalessen voel je opeens een lieveheersbeestje over je arm lopen wanneer je in een asana bent en komt de kip je gezelschap houden zodra je in de eindontspanning ligt. Je voelt je één met de natuur, een uurtje buitenyoga voelt als een uurtje vakantie!
Zomer yoga Twello een bijzondere ervaring
zomer yoga Twello

ZOMER YOGA TWELLO,  ZOMERAANBIEDING

Je kunt ook genieten van meer dan yoga bij de zomer yoga Twello. Er is voetreflex, massage en je kunt persoonlijke ontspanningstips ontvangen.

Buitenyogalessen door yogaberry

Er is zelfs een site over alleen maar de buiten yoga. Kijk eens op buitenyogalessen. Heb je belangstelling  voor de zomeryogalessen, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl. Ik zie je graag op de yogamat in juli en augustus op een mooie plek in de natuur.  Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry onder google voor meer yoga. Zomer yoga Twello volg je met een rittenkaart.

Zomer Yoga Twello en Chinese gezondheidsscan

Ben jij benieuwd wat een jaar hard werken met jou gedaan heeft? Wil je graag weten of de Chinese wijsheden een bijdrage kunnen leveren aan jouw gezondheid? Dan is deze gezondheidsscan echt iets voor jou.  In de Chinese visie is harmonie een leidend principe. Je gezondheid wordt bepaald door de balans tussen jou, je omgeving én de natuur. Ook de balans tussen lichaam en geest bepaalt een harmonieuze staat van zijn. Zo binnen zo buiten. De gezondheidsscan bestaat uit een vraaggesprek, het voelen van de pols en het beoordelen van het tongbeeld. De therapeut zal tot een Chinese diagnose komen en je duidelijke tips meegeven om op te laden, te genieten van de vakantie, klachten te voorkomen of met frisse zin weer aan de slag te gaan. De gezondheidsscan duurt een half uur en wordt op afspraak ingepland in de maanden juli en augustus 2020. Zomer yoga Twello werkt samen met verschillende therapeuten.

Informeer eens naar het zomer ontspanningsprogramma in Twello. info@yogaberrydeventer.nl