zomer yoga

Zomer yoga, op landgoed Klein Noordijk

Zomer yoga, waarom bijzonder

Zomer yoga, elk jaar kijk ik weer uit naar de zomer en de zomeryogalessen. De combinatie van yoga, de natuur en de bijzondere plek waar Klein Noordijk is gelegen maakt van de zomeryoga een mini vakantie. Alleen al je fietstocht vanuit Deventer, Twello of Apeldoorn naar dit unieke landgoed maakt je dag al goed.

Zomer yoga op een landgoed

Dit jaar, zijn we weer welkom op landgoed Klein Noordijk. Yoga en voelen horen bij elkaar. Op landgoed Klein Noordijk kun je veel voelen. Niet alleen de yoga maar ook staan er op het landgoed zeer oude bomen. De geschiedenis van dit landgoed gaat lang terug in de tijd.  Een spiritueel persoon Jacobus Craandijk, de bekende wandelende en schrijvende dominee, beschreef in 1885 de Noordijken als een van de mooiste punten in de omgeving. Dus neem eens de tijd voor of na de zomer yoga om nog even over het landgoed te wandelen en deze energie op te snuiven! Wil je meer weten over dit landgoed kijk dan op  kleine Noordijk .

Zomeryoga met verrassingen

Deze zomer wil ik jullie niet alleen verrassen op zomer yoga en dit mooie landgoed, maar ook zal Karin Mars af en toe haar drum meenemen om ons in de ontspanning te raken.  De yogalessen op Klein Noordijk kun je combineren met een stiltewandeling of om voor de yogales eens je tenen te laten lezen door mij.

Zomeryoga met veel keuzes

Je kunt deze zomer uit een uitgebreid programma kiezen. Er worden natuurlijk buiten yogalessen aangeboden. Maar ook kun je kiezen uit holistic pulsing, tenenlezen, yoga nidra of een voetenmassage. Natuurlijk is alleen yoga ook mogelijk.  Kijk eens voor alle mogelijkheden op zomeryogakeuzes

zomer yoga

Ik kan je aanraden om voor de zomer yoga bij Klein Noordijk wat eerder te komen en even te genieten van de rust in het kleine kapelletje of van de natuur om het landgoed.