zomer yoga Deventer

Zomer yoga Deventer

Zomerontspanning

Zomer yoga Deventer en ontspanning na een jaar hard werken ben je niet alleen toe aan vakantie maar ook aan extra ontspanning. Dit wil je op een verantwoorde wijze doen. De ANWB haalt in de zomer veel toeristen uit de bekende vakantielanden, samen met psychiaters. Veel mensen werken eigenlijk te hard en wanneer ze dan op vakantie gaan dan barst de bom.

zomeryoga en ontspanning

Zomer yoga Deventer biedt je de kans om op een verantwoorde manier spanningen los te laten in de vakantie. Wij bieden je een totale ontspanning aan met yoga, voetmassage, holistic pulsing, een persoonlijk gesprek met ontspanningstips en een totale ontspanningsles/yoga nidra.

Zomer yoga Deventer en ontspanning met een buiten yogales

De afgelopen jaren gaf ik al buiten of tuin yoga. Dit jaar zijn er weer yogalessen in de maanden juli en augustus. Je kunt weer genieten van de buitenyoga die je in contact brengt met vrijheid en de elementen van het weer. Op buienradar hou ik in de gaten wanneer het weer het toelaat en je ontvangt een bericht wanneer je welkom bent.

Zomer yoga Deventer en ontspanning met holistic pulsing

Naast mijn yogalessen geniet ik regelmatig van een holistic pulsing. Een holistic pulsing sessie  lijkt op een  massage, maar je lichaam wordt gepulst in plaats van gemasseerd.
Holistic pulsing heeft een helende uitwerking en nodigt uit tot loslaten van spanningen en eventuele blokkades in je lichaam.
Je ligt gekleed en languit op een massagebank , de professionele pulser brengt je lichaam zachtjes in beweging. Op een zachte manier en met volle aandacht zoekt de pulser het ritme van je lichaam op. Je hoeft zelf niets te doen, geeft je het een gevoel van warmte en geborgenheid. Door het pulsen laten je spanningen los en kunnen blokkades opgezocht en aangeraakt worden.

Maar er is meer mogelijk bij zomer yoga Deventer! Zeker wanneer je nog een paar keer vaker gepulst wordt, kan je lichaam het pulsen gaan herkennen. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme en kan het rustgevend en verstillend werken en het je dichter bij je eigen kracht en energie brengen.

Een Zomer yoga ontspanning met yoga nidra

Bij een yoga nidra les lig je dus lekker onder een dekentje en je hoeft niets te doen. De kracht van de aandacht doet het werk. De yoga nidra docent leidt je door het lichaam en dit geeft een diepe ontspanning.

Zomeryoga en ontspanning

 

Zomer yoga Deventer en ontspanning met persoonlijke ontspanningstips

In de afgelopen 35 jaar yoga heb ik duizenden mensen kunnen begeleiden in hun ontspanning. Soms zijn een paar tips, die je in het dagelijks leven kunt doen al voldoende om je anders te voelen. Je bent welkom bij mij thuis en dan kijken we samen of jij je leven wat ontspannener kunt maken.

zomer yoga ontspanning

Zomer yoga Deventer met ontspanning en een voetmassage

Een voetmassage werkt diep door in het ontspannen. De voeten zijn de tegenpool van het hoofd. Via de voeten laat je spanningen los bij het aarden. In het ontspanningszomeryogaprogramma hoort een voetmassage echt thuis. Combineer het eens met een andere ontspanning in dit programma. Extra ontspannen kan dus op vele manieren en bij deze zomer yoga en ontspanning kun je mooi uitzoeken wat er bij jou past.

Zomerontspanning en je tenen laten lezen

Al meer dan 20 jaar lees ik tenen. Je tenen zeggen zoveel van jezelf. Ze zeggen zelf dat het de spiegels van de ziel zijn. Niet alleen de stand van de tenen zegt iets van jezelf maar ook de vorm van de nagel, eelt op tenen enz. Leer jezelf beter kennen deze zomer d.m.v. je tenen.

Informatie over de zomer yoga en ontspanning:

-Je ontvangt vier ontspanningsmethoden bij zomer yoga Deventer.

-het is dus mogelijk om te schuiven in het bovenstaande programma, in overleg. Dus wanneer je twee i.p.v. 1 buitenyogales wilt dan is dit in principe mogelijk.

– de zomer yoga  ontspanning wordt dus gegeven in de maanden juli en augustus.

– de kosten zomeryoga zijn 75 euro voor het totale zomeryoga en ontspanningsprogramma.

-je kunt maximaal twee ontspanningsprogramma’s per persoon kopen bij de zomeryoga Deventer.

JE KUNT ALTIJD SCHUIVEN BIJ DE ZOMERYOGA MET DE MOGELIJKHEDEN. ZELFS ALLEEN MAAR YOGA IS OOK MOGELIJK. DUS WIL JE GEEN GEBRUIK MAKEN VAN HOLISTIC PULSING, YOGA NIDRA, EEN PERSOONLIJK GESPREK OF EEN VOETMASSAGE DAN KOM JE GEWOON VOOR VIJF ZOMERYOGALESSEN.

Ontvang een gratis yoga en ontspanningslessen bij zomer yoga Deventer. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.