zomer ontspanning

Zomer ontspanning, je bent het waard

Zomer ontspanning

Na een jaar hard werken ben je niet alleen toe aan vakantie maar ook aan extra ontspanning.  De ANWB haalt in de zomer veel toeristen uit de bekende vakantielanden, samen met psychiaters. Veel mensen werken eigenlijk te hard en wanneer ze dan op vakantie gaan dan barst de bom. Voorkom dit met een totale zomerontspanning. Zomer ontspanning biedt je de kans om op een verantwoorde manier spanningen los te laten in de vakantie. Wij bieden je een totale ontspanning aan met massage, voetmassage, holistic pulsing, een persoonlijk gesprek met ontspanningstips, een totale ontspanningsles/yoga nidra en yoga.

Zomerontspanning met holistic pulsing

Een holistic pulsing sessie  lijkt dus op een  massage, maar je lichaam wordt gepulst in plaats van gemasseerd. Holistic pulsing heeft een helende uitwerking en nodigt uit tot loslaten van spanningen en eventuele blokkades in je lichaam. Je ligt gekleed en languit op een massagebank , de professionele pulser brengt je lichaam zachtjes in beweging. Op een zachte manier en met volle aandacht zoekt de pulser het ritme van je lichaam op. Je hoeft zelf niets te doen, geeft je het een gevoel van warmte en geborgenheid. Door het pulsen laten je spanningen los en kunnen blokkades opgezocht en aangeraakt worden. Maar er is meer mogelijk! Zeker wanneer je nog een paar keer vaker gepulst wordt, kan je lichaam het pulsen gaan herkennen. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme en kan het rustgevend en verstillend werken en het je dichter bij je eigen kracht en energie brengen.

Een zomer ontspanning met yoga nidra

Bij een yoga nidra les lig je dus lekker onder een dekentje en je hoeft niets te doen. De kracht van de aandacht doet het werk. De yoga nidra docent leidt je door het lichaam en dit geeft een diepe ontspanning.

Zomer ontspanning Deventer

 

Zomer ontspanning met persoonlijke ontspanningstips

In de afgelopen 35 jaar yoga heb ik duizenden mensen kunnen begeleiden in hun ontspanning. Soms zijn een paar tips, die je in het dagelijks leven kunt doen al voldoende om je anders te voelen. Je bent welkom bij mij thuis en dan kijken we samen of jij je leven wat meer ontspannen kunt maken.

Zomerontspanning en Chinese gezondheidsscan

Ben jij benieuwd wat een jaar hard werken met jou gedaan heeft? Wil je graag weten of de Chinese wijsheden een bijdrage kunnen leveren aan jouw gezondheid? Dan is deze gezondheidsscan echt iets voor jou.  In de Chinese visie is harmonie een leidend principe. Je gezondheid wordt bepaald door de balans tussen jou, je omgeving én de natuur. Ook de balans tussen lichaam en geest bepaalt een harmonieuze staat van zijn. Zo binnen zo buiten. De gezondheidsscan bestaat uit een vraaggesprek, het voelen van de pols en het beoordelen van het tongbeeld. De therapeut zal tot een Chinese diagnose komen en je duidelijke tips meegeven om op te laden, te genieten van de vakantie, klachten te voorkomen of met frisse zin weer aan de slag te gaan. De gezondheidsscan duurt een half uur en wordt op afspraak ingepland in de maanden juli en augustus 2019.

Zomer ontspanning

Zomer ontspanning en een voetmassage

Een voetmassage werkt diep door in het ontspannen. De voeten zijn de tegenpool van het hoofd. Via de voeten laat je spanningen los bij het aarden. In het ontspanningszomeryogaprogramma hoort een voetmassage echt thuis. Combineer het eens met een andere ontspanning in dit programma. Extra ontspannen kan dus op vele manieren en bij deze zomer yoga en ontspanning kun je mooi uitzoeken wat er bij jou past.

Zomerontspanning en je tenen laten lezen

Al l meer dan 20 jaar lees ik tenen. Je tenen zeggen zoveel van jezelf. Ze zeggen zelf dat het de spiegels van de ziel zijn. Niet alleen de stand van de tenen zegt iets van jezelf maar ook de vorm van de nagel, eelt op tenen enz. Leer jezelf dus beter kennen deze zomer d.m.v. je tenen.

Zomer ontspanning
[/expander_maker]

Zomer ontspanning met een buiten yogales

Lees meer..

Ook met korting de cursus hoofdmassage

Lees meer..

Informatie over de zomer ontspanning:

zomeryogaontspanning

– je koopt dus een knipkaart met 5 knipjes.

– vijf ontspanningsmanieren kunt je kiezen, uit de acht mogelijkheden.

– het is ook mogelijk om te schuiven in het programma. Dus wanneer je twee keer hetzelfde wilt dan is dit mogelijk, in overleg.

– zomer ontspanning wordt dus gegeven in de maanden juli en augustus.

– de kosten zijn 70 euro voor de zomer ontspanning, vijf knipjes.

– ook is het mogelijk om alleen vijf yogalessen te volgen, de kosten zijn dan 55 euro.

– je kunt maximaal twee ontspanningsprogramma’s per persoon kopen.