zomer buitenyoga

Zomer buitenyoga Deventer Twello

Zomer buitenyoga

Zomer buitenyoga Deventer verzorgt in de zomermaanden juli en augustus een uitgebreid programma. Yoga in kerken, buiten bij de IJssel en op landgoederen.

zomer buitenyoga

Maar 1 klik en jij geniet ook van zomer buitenyoga in Deventer en omgeving.

 

zomer buitenyoga

Kijk ook eens op de yogalessen buiten

Buitenyoga met veel extra’s

Wanneer je deze zomer niet op vakantie gaat kun je mooi jezelf verwennen met een compleet zomer yoga programma incl. een ontspanningsprogramma. Dit kan een programma zijn op maat met massage, voetmassage, tenenlezen, verbonden ademen, yoga op maat en ontspanningsoefeningen. We werken met een knipkaart, dus je komt wanneer het jou uitkomt.

Zomerbuitenyoga met een chakra cursus

In de levenstuinen in Teuge verzorg ik in de zomer ook yogalessen maar ook prive chakra cursussen. Deze tuinen lenen zich ideaal voor de chakracursussen. De symboliek van de chakra’s zie je hier in de kleuren, kunst, symbolen en de geuren. Je kunt ook een rondleiding door de tuinen boeken.

Door Wie wordt de zomer buitenyoga verzorgd?

Yogadocent Berry Steenbruggen verzorgt al 35 jaar fulltime yogalessen in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. Ook is hij gespecialiseerd in meditatie, wateryoga, de backmitra, blootyoga, prive yogalessen en stoelyoga.  Ook kan hij je een spirituele reis op maat maken voor Bali en India. Combineer de zomerbuitenyoga eens met een ontspanningsprogramma op maat. Een intake bij Berry is gratis.

Voor meer informatie over de zomerbuitenyoga kun je mailen naar info@yogaberrydeventer.nl