Zomer 2023 yoga Deventer

Zomer 2023 yoga Deventer

Zomeryoga en ontspanning


Zomer 2022 yoga Deventer
Zomer 2023 yoga Deventer, na een jaar werken is het tijd voor een  vakantie met yoga voor extra ontspanning. Yoga wil je natuurlijk doen op een verantwoorde wijze bij een yoga ontspanningstherapeut. Daarom zijn we nu al bezig voor een mooi zomeryogaprogramma in 2023

Zomer 2023 yoga Deventer , een compleet ontspanningsprogramma

De afgelopen zomer in 2022 bood ik je de kans om op een fijne manier spanningen los te laten in je vakantie met zomeryoga. Het complete ontspanningsprogramma gaft je yogalessen, voetmassage, holistic pulsing, samen wandelen door de Levenstuinen, een persoonlijk gesprek met ontspanningstips, yoga nidra en tenenlezen. Je kon hieruit kiezen en een mix maken. Omdat er zoveel positieve reviews waren wordt dit concept voortgezet in de zomer van 2023

Buitenyogalessen bij een kerk

De zomeryogalessen zijn in de maanden juli en augustus  2023 in de kerk van Colmschate en bij mooi weer op een mooi terrein bij de Ijssel. Je kunt genieten van de buitenyoga die je in contact brengt met de rust en stilte van de natuur.

Yoga buiten en buienradar

Op buienradar houd ik in de gaten wanneer het weer geschikt is in juli en augustus. Voor deze zomeryoga  ontvang je een paar dagen voor de yogales een mail over de dag en tijd van de zomeryogales.

Zomeryoga met holistic pulsing

Naast mijn eigen yogalessen geniet ik zelf regelmatig van een holistic pulsing. Een holistic pulsingsessie lijkt een beetje op een massage. Je lichaam wordt gepulst, zachtjes geschud, in plaats van gemasseerd. Holistic pulsing heeft een helende uitwerking en nodigt je uit om spanningen los te laten en ook eventuele blokkades in je lichaam.
Je ligt gewoon gekleed en languit op een massagetafel, de pulser brengt je lichaam zachtjes in beweging. Dit gebeurt op een zachte manier en met volle aandacht. De pulser zoekt het ritme van je lichaam op. Je hoeft zelf niets te doen. Het geeft je een gevoel van ontspanning, warmte en veiligheid. Wanneer je vaker gepulst wordt, kan je lichaam het pulsen gaan herkennen. Hierdoor vindt het lichaam nog sneller het ritme. Het rustgevend gevoel kan verstillend werken en je nog dichter bij je eigen kracht en energie brengen. Informeer eens naar het pulsen bij de zomeryoga.

Een Zomerontspanning met yoganidra

Bij een yoganidrales lig je lekker onder een deken en je hoeft zelf niets te doen. De kracht van de aandacht doet het werk. De yoganidradocent leidt je door het lichaam en dit geeft een diepe ontspanning.

Ontspanning met persoonlijke ontspanningstips.

In de afgelopen 35 jaar zomeryoga heb ik duizenden mensen kunnen begeleiden in hun ontspanning. Soms zijn een paar tips, bij een korte priveles al voldoende om in het dagelijks leven  je anders te voelen. Je bent welkom bij mij thuis en dan kijken we samen of jij je leven wat meer ontspannen kunt maken.

Zomer ontspanning en een voetmassage

Een voetmassage werkt diep door in het ontspannen. De voeten zijn de tegenpool van het hoofd. Via de voeten laat je dus spanningen los bij het aarden. In het ontspanningszomeryogaprogramma hoort een voetmassage echt thuis. Combineer het eens met een andere ontspanning in dit programma. Extra ontspannen kan dus op vele manieren en bij deze zomer yoga en ontspanning kun je mooi uitzoeken wat er bij jou past.

Zomer 2023 yoga Deventer  en je tenen laten lezen

Al meer dan 20 jaar lees ik tenen. Je tenen zeggen dus zoveel van jezelf. Ze zeggen zelfs dat het de spiegels van de ziel zijn. Niet alleen de stand van de tenen zegt iets van jezelf maar ook de vorm van de nagel, eelt op tenen enz. Leer jezelf beter kennen deze zomer d.m.v. je tenen.

De Levenstuinen

Je kunt ook met mij mee naar De Levenstuinen in Teuge. Je ontvangt dan een kleine chakra cursus.

Informatie over de buitenyoga en ontspanning

– je kunt dus kiezen uit verschillende ontspanningsmethoden.
– het is  mogelijk om te schuiven in het zomeryogaprogramma, in overleg. Dus wanneer je twee i.p.v. 1 buitenyogales wilt dan is dit in mogelijk.
– de zomeryoga en ontspanning wordt  gegeven in de maanden juli en augustus 2023.
– de kosten zijn 40 euro voor 3 knipjes.
– je kunt maximaal twee knipkaarten per persoon kopen.

Belangrijk bij de zomer 2023 yoga Deventer

Je kunt dus altijd schuiven met de mogelijkheden bij de zomer 2023 yoga Deventer ! Dus wil je twee keer pulsen dan is dat mogelijk. Ook kun je je knipkaart volledig gebruiken voor alleen maar yoga. Je kunt dus 5 keer gebruik maken van wat er aangeboden wordt in de maanden juli en augustus.

Ook kun ook je een zomeryogaprogramma op maat door mij laten maken deze zomer. Je ontvangt dan  privelesyogalessen.