ziekteverzuim yoga

Ziekteverzuim yoga ook preventief

Waardoor is het ziekteverzuim zo groot?

Ziekteverzuim yoga, we lezen regelmatig in het nieuws  dat het ziekteverzuim heel hoog is. In de zorg al meer dan 10%. Dit heeft alles te maken met grenzen. Vooral in de zorg gingen mensen dik over hun grenzen. Wanneer er te weinig collega’s zijn op de werkvloer geeft dit ook stress.  Zelf heb heb ik twee keer in 35 jaar een griepje gehad en kon geen yogales geven. Dit lage ziekteverzuim hier thuis heeft te maken met de passie voor het werk. Door yoga komt het plezier in het werk weer terug. Na meer dan 20.000 yogalessen ga ik nog steeds met plezier de deur uit voor een yogales.

Ziekteverzuim, yoga en grenzen

Bij yoga voel je heel snel wanneer je over je lichamelijke en mentale  grenzen gaat. Omdat we de yogahoudingen langzaam uitvoeren voel je snel in het lichaam wanneer de grenzen zijn bereikt. Ook wordt jij je bewust van de ademhaling wanneer je over je grenzen gaat, je begint te hijgen of je krijgt het benauwd. Wanneer je je bewust wordt in de yogales van die grenzen voel je het ook veel eerder in het dagelijks leven. Ziekteverzuim en yoga kent een holistische aanpak.

Ziekteverzuim yoga is verbonden met levensenergie

Met yoga maak je spieren  sterk en je strekt ze bewust voor de ontspanning. Deze ontspanning voel je in het hele lijf. We hebben meridianen in het lichaam, hier werkt de accupunctuur ook mee. Deze energielijnen beïnvloeden we ook met yoga. Dit is de favoriete yinyoga, Daardoor heffen blokkades zich op in het lijf. Lichaam en geest werken samen en daar maken we gebruik van bij de ziekteverzuim yoga.

Zit jij in de ziektewet of ziek thuis door stress?

Iedereen die nu ziek in huis zit door stress ontvangt twee gratis yogalessen om zelf te voelen wat yoga doet met het ziekteverzuim. Er is ziekteverzuim yoga in Deventer, Twello, Epse, Colmschate en Terwolde. Een privé yogales ziekteverzuim yoga is maar €25,– wanneer je thuis zit met stress. Vraag je werkgever ook wat de mogelijkheden zijn. De yoga kan bij de werknemer thuis gegeven worden. Ook zijn er yogalessen mogelijk tussen de middag in het bedrijf. Bedrijfsyoga geeft zelfs meer procuctie.