Youtube yoga met mooie yogatips

YouTube yoga, makkelijker kan ik het niet maken

YouTube yoga, wil jij  yoga informatie ontvangen waar en wanneer het jou uitkomt? Ook dat er feedback is met de yogadocent? Dat je zelfs YouTube links op maat kunt ontvangen tegen een kleine vergoeding? Wanneer je bijvoorbeeld rugklachten hebt dat je dan YouTube video’s  ontvangt voor een klein bedrag.

youtube yoga door yogaberry
youtube yoga door yogaberry

YouTubeyoga uit Deventer

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Deventer, Epse, Gorssel, Twello en Terwolde.  Omdat de computerwereld mijn vorige leven was, gebruik ik bij de yoga nog steeds de nieuwste technieken. Zo kun je op een usb stick yoga video’s ontvangen. Kan er een yogales samen met jou opgenomen worden, zodat je die later terug kunt kijken. Maar ook zijn er mooie video’s met visualisaties verkrijgbaar met een YouTube link. Ook kun je een usb stick ontvangen met deze visualisaties, meditaties en yogalessen. Mijn specialisaties zijn: meditatieyoga, backmitrayoga, wateryoga, tenenlezen, ouderenyoga en stoelyoga. Kijk eens op mijn site.

YouTube en yoga

Yoga en YouTube zijn een mooie combinatie. Je kunt niet alleen de video’s op deze site bekijken maar ook persoonlijke yoga adviezen te ontvangen. Kijk eens op de site Youtubedeventeryoga. Zo wordt je yogabeoefening thuis nog mooier. Deze site is dus een interactieve YouTube yogasite.

youtube yoga en de backmitrayoga

YouTubeyoga en voor een kleine bijdrage meer yoga

Veel yoga op de site www.youtubeyoga.nl is gratis. Maar je kunt voor een kleine bijdrage ook veel extra’s ontvangen. Zo kun je een aantal yogalessen ontvangen. Deze yogalessen worden in overleg op maat gemaakt voor jou. Met YouTubelinks ontvang je deze video’s. Je kunt dan waar en wanneer je maar wilt, deze video’s bekijken. Mail naar [email protected] voor de mogelijkheden.

YouTube yoga Deventer en facebook

Youtube en facebook gaan mooi samen. Op mijn facebook accounts staan regelmatig video’s die een link hebben naar mijn youtubekanaal.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *