yogawinkeltje

Yogawinkeltje, maak je yogabeoefening compleet

Yogawinkel, breng de yoga theorie en praktijk bij elkaar

yogawinkeltje

Yogawinkeltje, bij je yogabeoefening is het een mooie aanvulling wanneer je wat leest over chakra’s, mudra’s en de ademhaling. Daarom kun je in mijn yogaberrywinkeltje terecht voor mooie yogaboeken. Je kunt in mijn winkeltje boeken vinden over yoga in het algemeen, het yogaboek “energie in balans”.  Maar ook boeken over mindfulness, mindfulness als uitweg en het boek mindfulnessyoga tref je in mijn collectie aan.

Bestel op maat wat je kunt gebruiken

Sinds kort kun je ook een yoga usb stick vinden in mijn yogawinkeltje. Op deze yoga usbstick kun je door mij yogavideo’s laten zetten op maat. Bij rugklachten ontvang je video’s met rugoefeningen op de stick. Bij hyperventilatie ontspanningsoefeningen, enz.. Ook een tenenleessessie kan voor je op een usbstick gezet worden, om het in alle rust nog eens een keer te kunnen horen en zien.

Yogawinkel, een meditatiekussen

Meditatiekussens zijn er in de yogawinkel in verschillende maten. Woon je in Deventer of omgeving dan kun je ze uitproberen, welke maat bij jou past. Omdat ik als yogadocent al meer dan 30 jaar ervaring heb met mediteren op meditatiekussens ontvang je advies uit de eerste hand.

yogawinkeltje

Ook de backmitra is te kopen in de yogawinkel

De backmitra is een uniek hulpmiddel bij rugklachten. Bij spanningen en pijn in de rug krijgt de rug vervormingen die niet natuurlijk zijn. De kunststof staaf leg je onder je rug en de natuurlijke rondingen in je rug komen weer terug. De afgelopen twee jaar heb ik hele mooie resultaten gezien bij gebruik van de backmitra. Bij de backmitra ontvang je gratis begeleiding en video’s in het Nederlands.

 

Loop nu direct door mijn winkeltje