yogawinkel Deventer

Yogawinkel voor uw yogaboeken, meditatiekussens en de backmitra

yogawinkel Deventer

 

Yogawinkel voor yogaboeken

yogawinkel yogaboek

 

 

Als yogadocent gebruik ik zelf drie yogaboeken, waaruit ik mijn inspiratie haal en ook de yogaoefeningen. In de yogawinkel zijn een aantal mooie en praktische yogaboeken te koop. Dit zijn: energie in balans, yoga als pijnbestrijding en mindfulness yoga. Het yogaboek energie in balans is een heel praktisch yogaboek. Bij elke oefening staat voor welk chakra de oefening goed is. Ook staan de zonnegroet en de vijf Tibetanen in dit boek. Wil je meer weten over mudra’s dan is dit ook te vinden in dit yogaboek.

yogawinkel en yogaboeken

 

Yogawinkel voor de backmitra


yogawinkel voor de backmitra

De backmitra is intussen een effectief middel gebleken bij rugklachten. Bij aanschaf van de backmitra ontvang je gratis instructies d.m.v.. video’s. Ook kun je bij mij thuis een gratis korte priveles ontvangen. Zelf gebruik ik de backmitra al een aantal jaren voor de backmitrayoga en de backmitra heeft al  heel wat mensen met rugklachten pijnvrij kunnen maken.

Yogawinkel voor mindfulness boeken

yogawinkel voor mindfulness yoga

In het yogawinkeltje zijn twee mindfulness boeken te koop. Het mindfulness yoga boek van Boccio is een boek met een mooie combinatie van yoga, mindfulness en Boeddhisme. Het boek mindfulness als uitweg is een heel praktisch mindfulnessboek.

yogawinkel en mindfulness

 

Yoga op maat d.m.v. de yoga usb stick

usb-stickje

 

Wil je thuis yoga doen dan is de yoga usb stick een uitkomst. Je kunt de yogaoefeningen die bij jou passen op een usb stickje laten zetten door mij. Dit kunnen video bestanden zijn maar ook geluidsbestanden. Bijna alles is mogelijk, van rugoefeningen tot ademhalingsoefeningen. Ook kun je de backmitraoefeningen ontvangen op de yoga usb stick. Er wordt yoga gegeven in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. De eerste yogales is gratis. Kijk eens bij Deventer yoga.

yogawinkel

Yogawinkeltje voor een meditatiekussen

yogawinkel voor meditatiekussens

 

Omdat mediteren deel uit maakt bij de yoga, zijn er in de yogawinkel ook meditatiekussens te koop. Bovenstaande foto is een voorbeeld. De meditatiekussens zijn te koop in verschillende hoogtes en kleuren. Je kunt in Deventer zelf uitproberen welk meditatiekussen bij jou past.