YogastudioDeventer

YogastudioDeventer voor jou

YogastudioDeventer

YogastudioDeventer, al meer 35  jaar is deze yogastudio een begrip in Deventer en omgeving. Op verschillende tijden en dagen kun je terecht voor een yogales. Veel mensen vanuit Colmschate, De Vijfhoek, Groot Douwel en Het Oostrik  kiezen voor yogastudioDeventer.  Via de A1 ben je zo bij de verschillende yogalessen in Deventer en omgeving. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij Deventer yoga.

YogastudioDeventer is goed te bereiken

YOGASTUDIO DEVENTER

Omdat ik op veel plekken in Deventer en omgeving yoga verzorg is de keuze legio.  Ik verzorg al meer dan 35 jaar yoga in de Deventeryogastudio.  De yogavormen is die ik verzorg zijn de hatha yoga, wateryoga, meditatieyoga en yoga privélessen.  De klassieke vorm van yoga, waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning staat centraal in de yogastudio.

YogastudioDeventer, voor iedereen yogalessen

De yogaoefeningen zijn voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen doen. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter slapen, dichter bij jezelf komen en beter in je vel gaan zitten! Welkom in yoga studio Deventer met ontspanning, stilte en rust. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Er is ook plusyoga voor ouderen en of voor mensen met een beperking.

HATHA YOGA, YOGA IN DE PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke yogavorm waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in YogastudioDeventer!

DE BACKMITRA, HET VRIENDJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA STUDIO DEVENTER

Yoga studio Deventer
Yogacentrum Deventer en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar je toe vanuit yoga studio Deventer met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES BIJ YOGASTUDIO DEVENTER , ALLE AANDACHT VOOR JOU!

yogastudio Deventer

Wanneer je dus kiest voor YogastudioDeventer, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je privé-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een privé-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis  privéles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Gratis intake

Wij adviseren gratis welke yoga bij jou past.

Yoga studio Deventer, meer Weten?

Wil je meer weten over de yogastudioDeventer en over de mooie yogazalen? Mail mij dan: info@yogaberry.nl

Er wordt ook yoga gegeven in  Twello, Colmschate en Terwolde door het  yogacentrum. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, Deventer yoga en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl