yogastudio Deventer

Yogastudio, yogalessen met veel ontspanning

Yogastudio Deventer

Yogastudio Deventer, omdat al 30 jaar deze yoga studio een begrip in Deventer en omgeving is zijn er in 2021 mooie aanbiedingen. Op verschillende tijden en dagen kun je terecht voor een yogales. Veel mensen vanuit Colmschate, De Vijfhoek, Groot Douwel en Het Oostrik  kiezen voor yogastudio Deventer .  Via de A1 ben je zo bij de verschillende yogalessen in Deventer en omgeving. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij de Deventer yoga.

Yogastudio Deventer goed te bereiken

YOGASTUDIO DEVENTER

Omdat ik op veel plekken yoga verzorg is de keuze legio.  Er is al meer dan 30 jaar yoga in Deventer en omgeving.  De yogavormen is die ik verzorg zijn de hatha yoga, wateryoga, meditatieyoga, backmitrayoga, blootwateryoga en yoga privélessen.  De klassieke vorm van yoga, waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning staat centraal.

YogastudioDeventer, is er voor iedereen

De yogaoefeningen zijn voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen doen. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter slapen, dichter bij jezelf komen en beter in je vel gaan zitten! Welkom in yogastudio Deventer met ontspanning, stilte en rust. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Er is ook plusyoga voor ouderen en of voor mensen met een beperking.

HATHA YOGA, YOGA IN DE PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke yogavorm waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in yogastudio Deventer.

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA STUDIO DEVENTER

Yogastudio Deventer

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Het ideale hulpje bij rugklachten. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook graag naar je toe vanuit de yogastudio  met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES BIJ YOGASTUDIO DEVENTER NR1 , ALLE AANDACHT VOOR JOU!

 

yogastudio Deventer

Wanneer je dus kiest voor yogastudio Deventer, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis  priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yogastudio Deventer, meer Weten?

Wil je meer weten over de yogastudio in Deventer en over de mooie yogazalen? Mail mij dan: info@yogaberry.nl

Er wordt ook yoga gegeven in Epse, Twello en Terwolde door het  yogacentrum. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, Yoga Gorssel, Deventer yoga en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl