yogastudio Voorst

Yogastudio Voorst, in Twello Terwolde

Yogastudio Voorst

Yogastudio Voorst, al 30 jaar een begrip. Op verschillende tijden en dagen kun je terecht voor een yogales, ook water yoga in Twello.  Ook veel mensen vanuit Colmschate, de Vijfhoek, Groot Douwel en het  Oostrik  kiezen voor yoga  Voorst, via de A1 ben je er zo. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga centrum Voorst.

yogastudio Twello ook voor meditatie

Yoga studio Voorst is goed te bereiken

Omdat er op veel plekken yoga wordt verzorgd is de keuze legio.  Ik verzorg meerdere vormen van yoga  in Voorst  en omgeving.  De yogavorm is die ik het meeste  verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

Yogastudio Voorst, yoga voor iedereen

Yogalessen in voorst

De yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen uitvoeren. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter slapen, dichter bij jezelf komen en beter in je vel gaan zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 35 jaar in  yogastudio Voorst!

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA STUDIO VOORST

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar Voorst toe met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus kiest voor yogastudio Voorst, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yogastudio Voorst, meer weten?

Wil je meer weten over de yogastudio in Twello Voorst en de mooie zaal in gebouw Irene, achter de dorpskerk in Twello? Elke donsdag yogales om 20.00 uur. Mail naar Info@yogaberry.nl

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Colmschate en Terwolde door het yogacentrum. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Colmschate, Deventer yoga en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl