yogastudio Gorssel

Yogastudio Gorssel nr 1 in ontspanning

Yogastudio Gorssel nr1, waarom?

Yogastudio Gorssel nr 1, al 30 jaar een begrip in Gorssel en omgeving. Op verschillende tijden  kun je terecht voor een yogales. Ook veel mensen vanuit Deventer Colmschate, De Vijfhoek in Deventer, Groot Douwel Deventer en Het Oostrik  kiezen voor yogastudio Gorssel nr 1, via de A1 ben je er zo. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yogastudio Gorssel.

Yogastudio Gorssel nr1 is goed te bereiken

Omdat ik op veel plekken yoga verzorg is de keuze legio.  Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Lochem en omgeving.  De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

Yogastudio Gorssel, yoga voor iedereen

De yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen uitvoeren. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter slapen, dichter bij jezelf komen en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in  yogastudio Gorssel.

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA STUDIO GORSSEL NR1

yogastudio Gorssel
Yoga studio Gorssel het oudste adres

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of privéles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar Gorssel toe met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

 

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je  kiest voor yogastudio Gorssel nr1, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je ook prive-yogalessen bij mij volgen. Je ontvangt dan persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een privé-yogales is er ook om je te laten groeien in je persoonlijke ontwikkeling. De yogales wordt door mij afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is ook mogelijk om thuis yogapriveles te ontvangen. Er worden yogaoefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yogastudio Gorssel, meer weten?

Wil je meer weten over de yogastudio Gorssel en de mooie sfeervolle kerk?

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Epse en Terwolde door het  yogacentrum. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Epse, Yoga Gorssel, yoga Colmschate, Deventer yoga en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl