yogastudio Deventer

Yogastudio Deventer, gratis proefles

Yogastudio Deventer

Yogastudio Deventer, al 30 jaar een begrip in Deventer en omgeving. Op verschillende tijden en dagen kun je terecht voor een yogales. Veel mensen vanuit Colmschate, De Vijfhoek, Groot Douwel en Het Oostrik  kiezen voor yogastudio Deventer.  Via de A1 ben je zo bij de verschillende yogalessen in Deventer en omgeving. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij de Deventer yoga.

Yogastudio Deventer is goed te bereiken

Omdat ik op veel plekken yoga verzorg is de keuze legio.  Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Deventer  en omgeving.  De yogavormen is die ik verzorg zijn de hatha yoga, wateryoga, meditatieyoga en yoga privélessen.  De klassieke vorm van yoga, waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning staat centraal.

Yogastudio Deventer yoga voor iedereen

De yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen uitvoeren. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter slapen, dichter bij jezelf komen en beter in je vel gaan zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Er is ook plusyoga voor ouderen en of voor mensen met een beperking.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in yogastudio Deventer!

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA STUDIO DEVENTER

Yogastudio Deventer ontspant
Yogacentrum Deventer en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar je toe vanuit yogastudio Deventer met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

yogastudio Deventer

Wanneer je dus kiest voor yogastudio Deventer, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis  priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yogastudio Deventer, meer Weten?

Wil je meer weten over de yogastudio Deventer en over de mooie yogazalen? Mail mij dan: info@yogaberry.nl

Er wordt ook yoga gegeven in Epse, Twello en Terwolde door het  yogacentrum. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, Yoga Gorssel, Deventer yoga en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl