yogashop Deventer

Yogashop Deventer voor goede informatie over yoga

Gratis  alle informatie over yoga en meditatie

Yogashop Deventer is er niet alleen om je yoga hulpmiddelen te kopen, wij geven ook gratis informatie over yoga en meditatie. Al meer dan 35 jaar is Berry Steenbruggen een begrip in de yogawereld. U kunt hem altijd mailen of bellen voor gratis informatie.

 

yogawinkeltje Deventer

 

Yogashop voor yogaboeken

yogaboekenwinkel voor yogaboeken

Als yogadocent gebruik ik zelf dit yogaboek, waaruit ik mijn inspiratie haal en ook de yogaoefeningen voor de yogalessen. In de yogawinkel is dit mooie en praktische yogaboek te koop, energie in balans.  Het yogaboek energie in balans is een heel praktisch yogaboek. Bij elke oefening staat voor welk chakra de oefening goed is. Ook staan de zonnegroet en de vijf Tibetanen in dit boek. Wil je meer weten over mudra’s dan is dit ook te vinden in dit yogaboek.

 

 

Yogawinkel voor de backmitra


yoga en de backmitra

De backmitra is intussen een effectief middel gebleken bij rugklachten. Bij aanschaf van de backmitra ontvang je gratis instructies d.m.v.. video’s. Ook kun je bij mij thuis een gratis korte priveles ontvangen. Zelf gebruik ik de backmitra al een aantal jaren voor de backmitrayoga en de backmitra heeft al  heel wat mensen met rugklachten pijnvrij kunnen maken.

Yogawinkeltje voor mindfulness boeken

yogawinkeltjeDeventer voor mindfulness yoga

In het yogawinkeltje zijn twee mindfulness boeken te koop. Het mindfulness yoga boek van Boccio is een boek met een mooie combinatie van yoga, mindfulness en Boeddhisme. Het boek mindfulness als uitweg is een heel praktisch mindfulnessboek. Bespaar de behandelkosten bij Bol.

yogashop en mindfulness

 

Yoga op maat d.m.v. de yoga usb stick

usb-stickje met yogaoefeningen

Yoga shop voor yoga thuis

Wil je thuis yoga doen dan is de yoga usb stick een uitkomst. Je kunt de yogaoefeningen die bij jou passen op een usb stickje laten zetten door mij. Dit kunnen video bestanden zijn maar ook geluidsbestanden. Bijna alles is mogelijk, van rugoefeningen tot ademhalingsoefeningen. Ook kun je de backmitraoefeningen ontvangen op de yoga usb stick. Er wordt yoga gegeven in Deventer, Epse, Terwolde en Twello. De eerste yogales is gratis. Kijk eens bij Deventer yoga.

yogashop in Deventer en omgeving

Yoga shop Deventer voor een meditatiekussen

winkel voor meditatiekussens

yogawinkeltje

 

Omdat mediteren deel uit maakt bij de yoga, zijn er in de yogawinkel ook meditatiekussens te koop. Bovenstaande foto is een voorbeeld. De meditatiekussens zijn te koop in verschillende hoogtes en kleuren. Je kunt in Deventer zelf uitproberen welk meditatiekussen bij jou past.

 

yogamat

Dit is de ideale yoga reismat.  De mat is van katoen en goed uit te wassen. Is licht en gemakkelijk mee te nemen.

Yogashop Deventer is er ook voor spiritualiteit

yogashop met ook Boeddhistische produceten

In onze yogashop hebben we verschillende Thangka’s. Ingelijst maar ook zoals je ze in de tempels tegenkomt.

yoga yantra

Yeze yantra is een poster die is ingelijst, groot formaat.

yogashop en zoutsteen
Yogawinkel met mooie cadeaus

Deze zoutsteen is uniek. Deze is alleen maar op te halen in de yoga shop Deventer omdat hij door 1 man niet te tillen is.

B

yogashop en Boeddha's

Yogashop Deventer heeft een aantal mooie Boeddhabeelden, informeer naar de mogelijkheden. Ook kleine Boeddhabeelden met bladgoud.

Ook voor een klein yoga cadeautje kun je terecht in de yogashop

 

Kijk ook eens op marktplaats voor mooie yoga cadeaus . Mail over de prijs en het aantal en ik maak een mooie aanbieding.