yogareis voor gevaccineerden

Yogareis voor iedereen, ontdek yoga

Wat zijn yogareizen?

Yogareis voor iedereen, de afgelopen 35 jaar heb ik veel yogareizen mogen organiseren naar mooie plekken op de wereld. De toppers waren de yoga reizen naar Bali en India. Maar ook een yoga reis naar kasteel Slangenburg was een mooie reis naar Doetinchem. De afgelopen jaren, door corona,  was het moeilijk om samen te zijn op een mooie plek met yoga. Wel waren we samen in kasteel Slangenburg. Zelf reisde ik afgelopen zomer af naar Samos voor een yogareis met veel wateryoga en meditaties op bijzondere plekken. Bij een yogareis ben je samen met mensen die ook geïnteresseerd zijn in yoga, meditatie, bewust leven en die van verbondenheid in stilte houden. We genieten niet alleen van yoga maar bezoeken ook mooie plekken, maar we zingen samen ook mantra’s en masseren elkaar. Alles mag en niets moet bij een yogareis voor iedereen.

Waarom is deze reis voor iedereen?

Het is niet alleen voor de veiligheid dat er gekozen is voor mensen die yoga samen willen ervaren met anderen die ook gevaccineerd zijn.  Het afgelopen jaar zag ik veel mensen die bij hun argumentatie m.b.t. vaccineren of niet het alleen maar hadden over hun eigen gezondheid. Gelukkig waren er ook mensen die als argument om zich te laten vaccineren de ander noemden. Je laten  vaccineren om ook de ander te beschermen. Dat raakte mij als yogadocent. Want yoga heeft veel te maken met liefde en verbinding.  Het is ook een yogareis met een klein feestje. Het is toch bijzonder om weer met een goed gevoel samen yoga te beoefenen? Yogareis voor iedereen brengt jou in verbinding met jezelf en met anderen.

yogareis voor gevaccineerden

Yogareis voor iedereen, informatie

Wanneer jij je hebt laten vaccineren en je hebt interesse om weer samen te zijn op een mooie plek samen met andere mensen, stuur dan even een mail. Er zijn twee locaties waar we naar toe gaan. Kasteel Slangenburg is een schitterende plek om samen yoga te doen. Ook de omgeving om het kasteel in inspirerend. Het afgelopen jaar was ik vaak op Urk en daar een mooie plek gevonden om samen te genieten van Urk en elkaar.  Op Urk genieten we ook van het strand de kleine steegjes op Urk, de oude kerkjes en natuurlijk de haven.  Een yogareis voor iedereen wordt een bijzondere reis, we laten een nare periode achter ons.

YogaBerry

Berry Steenbruggen geeft al 35 jaar fulltime yogalessen in Deventer, Twello, Colmschate, Epse en Terwolde.