yogareis India

Yogareis India, bijscholing tempels

Yogareis India, yoga uit de bron naar de koekstad

Yogareis India, de afgelopen 30 jaar ben ik meer dan 20 keer afgereisd naar de bron van yoga. Als yogadocent moet je gewoon regelmatig in India zijn voor de ashrams daar, de goeroes, de yogasfeer en om meer te leren over de yoga theorie. Cursisten in Deventer en omgeving kunnen meegenieten van de Indiase yogawijsheid. In de yogalessen ventileer ik regelmatig de Indiase wijsheid.

Yogareis India

Bijna elk jaar reis ik af naar de bron van de yoga. Voor de corona reisde ik naareen  gebied in India waar ik zelf nog nooit geweest was. Deze yogareis ging naar de Khajuraho. Deze tempels zijn gevuld met spiritualiteit. Wijsheid vanuit het Hindoeïsme, Boeddhisme en het Jainisme. Dit is een hele mooie energie plekken voor yoga en meditatie.

yogareis India

Yogareis naar Ladack, India, het dak van de wereld.

Reis mee, virtueel, naar India

Regelmatig neem ik groepen mee naar India. Dit jaar kun je virtueel meereizen. Wanneer je je mail adres stuurt dan ontvang je vanuit India regelmatig een mail over de yoga spiritualiteit en je ontvangt links met YouTube video’s m.b.t de yogareis India.

Yogareis India ook met een missie

Tijdens iedere yogabijscholing in Azie bezoek ik een weeshuis om daar geen geld maar goederen te brengen. Het weeshuis is vaak al heel blij met rijst, schoolboeken en ander lesmateriaal. Veel mensen hebben dit project gesteun in het verleden en dit jaar kun jij ook weer veel kinderen blij maken in Indiase weeshuizen.

Yogareis India, ontvang de yogaenergie ook thuis

Khajuraho is de plek om een kaarsje op te steken voor mensen die het nodig hebben. Tijdens deze reis kon je regelmatig de Indiase spirituele energie ontvangen. Regelmatig waren er meditaties tijdens mijn reis en ik laat je delen in deze energie. Dus heb je niet de mogelijkheden om naar India af te reizen dan heb je in december 2022 de kans om heel dicht bij de Indiase spiritualiteit te staan. Stuur een mail naar info@yogaberry.nl en je ontvangt de Indiase spirituele energie gratis. Kijk ook eens op mijn youtubekanaal