yoganieuws

Yoganieuws, elke week yoga nieuws

Yoganieuws Deventer

Yoganieuws,  elke week het yoganieuws per mail. Dit nieuws gaat naar de cursisten in Deventer, Twello, Gorssel, Terwolde en Epse, maar ook al ben je geen cursist kun je het yoganieuws ontvangen. Je kun gratis het yogaberrynieuws ontvangen. Elke week informatie over een mooi yogathema door de Deventer yoga.

Meld je aan door een mail te sturen aan info@yogaberrydeventer.nl

In mijn yogalessen gebruik ik elke week een thema zoals: loslaten, ontspannen, de chakra’s, de adem, voelen, ruimte, enz. Het yoga thema wordt uitgelegd en per mail verstuurd. Ook worden is het yoganieuws leuke workshops vermeld. De yoga reizen naar Bali en India worden aangeboden in het yoganieuws. Ook de yogaboeken die ik in eigen beheer uitgeef worden met leuke acties aangeboden.

Yoganieuws met gratis proefles

Vind je het thema in het yoganieuws interessant dan kun je altijd de yogales volgen met het thema. Je betaalt niet  voor deze eerste yogales. Kijk eens op www.yogaberrydeventer.nl naar alle lestijden in Deventer Epse Terwolde en Twello.


yoganieuws Deventer Twello Epse Gorssel

Ik verzorg al meer dan 30 jaar yogalessen in  Deventer.

Meer dan 1000 mensen hebben in Deventer en omgeving al mogen ervaren wat yoga voor hen kan betekenen in het leven. Je kiest bij mij voor een totale yogabeleving met  12 yogalessen in de week. Wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. Privé zwangerschapsyoga bij mij of bij jou thuis. Elke week het yoganieuws met informatie over de komende yogales. Privé-begeleiding, reizen naar India en Bali, ondersteuning met yogaboeken, workshops en C.D’ s.  Ik geef elke werkdag meerdere yogalessen in Deventer. Inhalen van een gemiste yogales is dus geen probleem voor je! Gemiste lessen door je vakantie of om andere redenen worden vergoed. Je kunt na je vakantie dan twee keer in de week komen, en je ontvangt het yoganieuws. De yogalessen zijn vaak op bijzondere plekken in Deventer zoals spirituele ruimten (kerken). In het yoganieuws staan ook de workshops die ik regelmatig geef.

yoganieuws
Yoganieuws Deventer

Buitenyoga, zomeryoga

In de zomer (juli en augustus) geef ik yogales in de natuur. In Deventer en omgeving kunnen we op mooie plekken in de natuur de yoga beleven. Wat is er mooier dat ontspannen in de natuur? Met het yoganieuws ontvang je ook in de zomer de informatie over de zomeryoga.

Yoga APP

Download mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden op mijn site. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening.

Mail voor het gratis yoganieuws info@yogaberrydeventer.nl

De Deventer Yoga is de vraagbaak in Deventer

Je kunt altijd een mail sturen naar de Deventer yoga en je ontvangt gratis advies. De 40 jaar yogaervaring deel ik graag met je.