Yogales Warnsveld

Yogales Warnsveld, in een Health Club

Yogales Warnsveld, yoga met ontspanning

Yogales Warnsveld, yogalessen verzorg ik al meer dan dertig jaar in Deventer en omgeving. Maar in een Health Club heb ik nog nooit yogales gegeven. Nu had ik de kans om op de zondagmorgen een yogales te verzorgen bij Optisport in Warnsveld. Intussen verzorg ik deze yogalessen al weer meer dan een half jaar en wat een ervaring. Samen met een team yogadocenten verschillende vormen van yoga aan te bieden. Want iedere yogadocent heeft zijn eigen manier van yogales geven.

Yogales Warnsveld op de zondagochtend

Yoga in Warnsveld

Yogadocent Berry Steenbruggen verzorgt om de week op de zondagochtend een yogales bij Optisport. Berry werkt met yogathema’s, zoals loslaten, buikademhaling, de chakra’s enz. In de maanden oktober, november en december is er een chakra cursus. Ook kun je het yoganieuws ontvangen, dan ontvang je al voor de yogales wat het thema van de yogales is.

Wie is yogadocent Berry Steenbruggen, bij yogales Warnsveld?

Berry Steenbruggen is geboren en getogen in 1958 te Deventer.

Yogales in Warnsveld

Na mijn schoolopleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima job, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen.

Yogales Warnsveld door Berry Steenbruggen

Op dat moment kwam ik in aanraking met yoga en ontspanning. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op yogales, hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde en ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijks leven maar ook een manier van leven!

Berry Steenbruggen van inkoper naar yogadocent

Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben.
Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven.
Een mooie toevoeging zijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd.
Prachtig om yoga uit de bron aan mijn cursisten te kunnen geven. Overal wordt er yoga gegeven, bij zorginstellingen en Health Clubs. Kom eens naar yogales Warnsveld en ervaar de ontspanning door yoga.