Yogales Voorst

Yogales Voorst, voor pure ontspanning

Yogales Voorst yogaberry, al 30 jaar kwaliteitsyoga

Yogales Voorst, ook yogales in Twello, Duistervoorde Wilp, Terwolde  Bussloo en Teuge. In gebouw Irene in Twello is er elke dinsdagavond yoga om 19.45 uur en om 21.00 uur. Het laatste uur is heel geschikt om na de yogales ontspannen te gaan slapen.

Yogales Voorst in gebouw Irene

 

Yoga Voorst, ontspannende yoga voor het slapen gaan

yoga en meditatie Voorst door yogaberry
yogales Voorst, een yoga begrip

Elke dinsdag yoga is er in Twello om 19.45 uur en om 21.00 uur yogales  in gebouw Irene, achter de kerk in Twello. Het laatste uur van 21.00 uur is heel geschikt wanneer je na de yogales lekker wilt genieten van je nachtrust. Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week.

Yogales Voorst, een yogales is makkelijk in de halen in de gemeente Voorst

Wanneer je een keertje niet kunt bij yoga Voorst dan is de yogales in te halen op elf andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.00 of om 20.15 uur. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30 uur of om 19.45 uur. In Terwolde is er yogales op de woensdag om 13..15 uur. In Deventer zijn er ook nog 5 yogalessen in de week.

YogaVoorst met ook wateryoga
Yogales Voorst, ook wateryoga

Yogales Voorst, ademen, bewegen, voelen en ontspannen

Bij een yogales is het veel voelen en navoelen in de yogalessen. Je wordt je daarom ook  steeds bewuster van je lichaam en adem. In de yogales doen we een aantal  yogaoefeningen, ze worden yogaasana’s genoemd. Deze asana’s zorgen voor een strekking van de spieren, ze rekken dus verkrampte spieren en ontspannen de spieren. Ook helpen de yogaoefeningen het zenuwstelsel in balans te brengen, je voelt je relaxed na de yogales. De  bloedcirculatie wordt verbeterd, spanningen lossen op. Er worden dynamische yogahoudingen gedaan, maar ook statische houdingen uitgevoerd in een yogales. Je adem bewust voelen is hierbij belangrijk. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten.

Ontspanning in Voorst met slaapyoga

Yogales Voorst is heel geschikt om goed te slapen.

Omdat er ook een yogales is bij yoga Voorst in Twello om 21.00 uur, kun je na de yogales meteen ontspannend gaan slapen. In elke yogales is er een eindontspanning en  na die  yogaontspanning kun ga je naar huis om meteen goed te gaan slapen. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de yogales. De yogaoefeningen worden zo door je uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in je yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Na afloop van een yogales voel je je meer verbonden met je lichaam.

Yoga met ook buitenyoga

Voorbereiding op je yogales

Bij je  yogales in Voorst heb je niet veel nodig. Trek Ruim zittende kleding aan, zoals joggingpak een T-shirt,  legging of een turnpak. Je schoenen kun je uit doen bij een yogales. Het is niet nodig om een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig.  Een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen bij  is altijd mogelijk. De deelnemers bij yoga Voorst zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning. De yogalessen in Twello en Terwolde zijn kleine groepen. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem.

Gratis proefles bij yogales Voorst

Kijk ook eens op Twello yoga.

Neem eens een proefles bij  yogales Voorst  en mail info@yogaberrydeventer.nl

Je ontvangt een gratis yogales. Kijk ook eens onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.