yogales twello

Yogales Twello, yoga in Twello Voorst

Berry Steenbruggen, al 35  jaar kwaliteitsyoga in Twello

Yogales Twello, in gebouw Irene in Twello is er elke dinsdagavond yogales om 20.00 uur. Yoga door een yogi en op een sfeervolle plek, achter de kerk.

Yogalessen in Twello, ontspannende yoga voor het slapen gaan

YogaTwello door yogaberry
Yogalessen in Twello, yogadocent met 35 jaar ervaring

Elke dinsdag dus yogales  Twello om 20.00 uur yogales  in gebouw Irene, achter de kerk in Twello. Zelfs na de yogales geniet je van de wandeling vanuit gebouw Irene. Wanneer je richting de mooie dorpskerk loopt om op de fiets te stappen of om naar de parkeerplaats te gaan naar je auto.

Wateryoga

Ook is er iedere dinsdag om 11.30 uur wateryoga in het zwembad De Schaeck in Twello. De wateryoga en de Hatha yoga zijn mooi te combineren voor een ontspannende week.

yoga Twello geeft pure ontspanning
Yoga Twello, met gratis proefles

Een yogales is makkelijk in de halen in Voorst

Wanneer je dus een keertje niet kunt bij  yogales Twello dan is de yogales in te halen op 11 andere tijden in de week.  Op De Worp in Deventer is het mogelijk op de woensdagavond om 19.30 uur om een yogales in te halen, zie lestijden. Ook in Epse, in een kerk, zijn de yogalessen op maandag om 18.30uur en om 20.45 uur.

 

yogalessen in Twello
yoga Twello

.

 

Yogales Twello, ademen, voelen, bewegen en ontspannen

Je kunt bij een yogales veel voelen en navoelen in de yoga. Je wordt je steeds bewuster van je lichaam en adem. In je yogales voel je een aantal  yogaoefeningen, ze worden ook wel asana’s genoemd. Deze yogaasana’s zorgen voor een strekking van je spieren. Ook helpen de yogaoefeningen om  je  zenuwstelsel in balans te brengen.  Je bloedcirculatie wordt verbeterd, spanningen lossen op. We doen dynamische maar ook statische houdingen  in een yogales. De adem bewust voelen is hierbij belangrijk in een yogales. Bij een diepe inademing wordt je lichaam voorzien van optimale zuurstof en bij een uitademing worden afvalstoffen losgelaten.

Twello Voorst, ook wateryoga
Wateryoga bij yoga Twello

YogalesTwello is uitermate geschikt om beter te slapen.

Na de yogales in Twello kun je na de yogaontspanning meteen goed gaan slapen. Tijdens yogales Twello wordt er veel gewerkt met de ademhaling. Concentratie, meditatie, visualisaties en diverse ontspanningstechnieken zorgen er voor dat een yogales een goed gevoel geeft na de les. Oefeningen worden zo uitgevoerd, dat alle bewegingen van de wervelkolom aan bod komen. Voor- en achteroverbuigingen, zijwaartse buigingen en ook torsies draaiingen van de rug. Yogaoefeningen hebben zo hun eigen naam.  De namen zijn in het Sanskriet.  Een belangrijk onderdeel in je yogales zijn de evenwichtsoefeningen. Na afloop van je yogales voel je je meer verbonden met je lichaam.

yogaTwello
Yoga Twello ondersteunt je met yogaboeken

Voorbereiding op je yogales

Bij Yogales Twello heb je niet veel nodig. Ruimzittende kleding zoals joggingpak een T-shirt,  legging of een turnpak zijn uitstekend. Schoenen kun je dus uit doen bij een yogales. Beter zijn sokken of blote voeten. Je hoeft niet een yogamat mee te nemen, deze zijn aanwezig in de zaal.  Je kunt wel een badhanddoek meenemen om op de yogamat te leggen, dit is wel handig. Een gratis  proefles bijwonen is altijd mogelijk. De deelnemers zijn zeer gevarieerd, zowel man als vrouw en alle leeftijden genieten van de yoga en de ontspanning. De yogalessen in Twello en Terwolde zijn kleine groepen. Indien je iets niet kunt, is dat helemaal geen probleem.

Kijk ook eens op Twello yoga.

Neem eens een proef yogales in Twello en mail info@yogaberrydeventer.nl

Bij yogales  Twello ontvang je een gratis proefles. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.