yogales Olst

Yogales Olst voor yoga uit de yogabron, India

YOGAOLST

Yogales Olst, voor bewoners in Olst en omgeving, met belangstelling voor yoga! Vijfendertig  jaar geleden begon ik met mijn eerste yogalessen. Ik startte destijds met het geven van lessen op De Worp in het Hovenhuus in Deventer, mijn oude kleuterschool. In De Boskamp, Olst, gaf ik jarenlang yogales in Het Meesterhuus.

Waar yogales bij Yoga Olst?

De afgelopen jaren is de vraag naar yogalessen in Deventer en omgeving alleen maar groter geworden. Ik heb mijn werkomgeving langzamerhand uitgebreid naar Twello, Terwolde en Epse en Colmschate. Maar voor yogalessen in Olst zijn er ook verschillende mogelijkheden om te ontspannen.

De Schalm voor yoga

Heb je belangstelling voor yogalessen en ben je woonachtig in Olst, dan is bijvoorbeeld wijkgebouw De Schalm in Deventer een mooie locatie. Slechts op een steenworp afstand (en fietsafstand) van Olst. Gelegen in de wijk Borgele, met voldoende parkeergelegenheid voor je auto.

Lestijden

Op de donderdagavond een “normale” yogales om 18.45 uur, maar ook een meditatieyogales van anderhalf uur om 20.00 uur.
Ook kun je bij mij altijd een les op een andere tijd of locatie inhalen. Heb je wisselende werktijden of ben je om welke reden dan ook een keer verhinderd: een gemiste les is dus nooit een verloren les!

Gratis Proefles bij yogales Olst

Kom uit Olst naar De Schalm voor een gratis proefles en ervaar wat yoga voor je kan betekenen! Wanneer je na de proefles besluit om verder te gaan met Yoga, dan ontvang je een mooi yogaboek gratis.

Kijk voor de lestijden en meer informatie op www.yogaberry of stuur een mail naar info@yogaberrydeventer.nl