Yoga in De Vijfhoek, Deventer

De Vijfhoek is een nieuwe en groene wijk in Deventer. In deze wijk is nog weinig yoga te vinden overdag en in rustige yogaruimtes.  Merel Somer en yogadocent Berry Steenbruggen maken het mogelijk dat je kunt ontspannen op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur.  De yogalessen in De Vijfhoek zorgen er voor dat je ontspannen het weekend in gaat.

Yogalessen in De Vijfhoek, alle informatie

We zijn begonnen  met de yogalessen in de vijfhoek in september 2019. Het Vijfhoek Yoga abonnement kost 40 euro in de maand en daarbij ontvang je veel extra’s zoals yoga in kleine groepen, yoga door een docent met meer dan 30 jaar leservaring. Ook ontvang je regelmatig podcasts. In het gezondheidscentrum zijn regelmatig lezingen in het kader van gezondheid. De yogalessen in De Vijfhoek zijn aan de Leonard Springerlaan 117 in Deventer.

vijfhoek yoga

Yogales in De Vijfhoek Deventer door Berry Steenbruggen

Mijn halve leven staat nu al in het teken van yoga. Ik voel mij bevoorrecht dat ik mij fulltime heb kunnen focussen op YOGA. De eerste 25 jaar van mijn leven heb ik ook mogen beleven hoe de stress bezit nam van mijn lijf. Als inkoper bij een computerindustrie kreeg ik last van hyperventilatie. Door yoga is mijn leven totaal veranderd. De yoga probeer ik daarom zoveel mogelijk te delen met mensen om mijn heen. Iedereen is altijd welkom bij de yogaworkshops, de wateryoga en de reizen naar India en Bali. Ik ben al 30 jaar gelukkig getrouwd met de yoga. Momenteel verzorg ik yogalessen aan veel verschillende doelgroepen zoals: ouderen yoga, safehouseyoga, priveyogalessen, wateryoga en sportschoolyoga. Ik verheug mij erop om met de yogalessen in De Vijfhoek  je ontspannen het weekend in te laten gaan.

Voor meer informatie over yogales in De Vijfhoek kun je bellen 0618735591 of mailen info@yogaberrydeventer.nl