yogales Gorssel

Yogales in Gorssel, yoga met veel ontspanning

Yogales in Epse, bij Gorssel

Yogales Gorssel,  op maandag in de kerk van de Protestantse gemeente Gorssel-Epse, Lochemseweg 36, een rustige en sfeervolle locatie! Ik geef op maandag twee yogalessen, om 18.30 en 19.45 uur. Trakteer je eens op een gratis proefles bij yoga Gorssel. De kerk is gunstig gelegen, niet ver van de A1, makkelijk te bereiken vanuit Colmschate en de Vijfhoek. Ook voor cursisten uit Gorssel is de kerk dichtbij. De kerk is in 2015 gerenoveerd en in een nieuw jasje gestoken. Ook zijn er regelmatig yogaworkshops in de kerk. Ik verzorg dus al 30 jaar yogales Gorssel, de yogavorm is  hatha-yoga de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

YOGALES GORSSEL, AL 30 RAAR EEN BEGRIP

 

yogales Gorssel door yogaberry uuit Deventer

De oefeningen zijn dus in principe voor iedereen geschikt en kunnen naar je eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan.In een hatha yogales Gorssel worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten!

Welkom in mijn wereld van ontspanning

In de tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding. Aan harmonie en evenwicht.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORMBIJ YOGALES GORSSEL

Hatha yoga is dus de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Je yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en kunnen naar je eigen capaciteit en behoeftes worden gedaan. In een hatha yogales worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met naar binnen gerichte aandacht. Je mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd, waardoor je meer rust zult ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten.

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ DE YOGALES GORSSEL

Na zoveel jaren yogalessen heb ik dus heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten.
Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar.
Ik combineer de BackMitra met yoga oefeningen in groeps- of priveles, eventueel bij je thuis.

PRIVÉLES bij YOGALES GORSSEL, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!
Wanneer je dus op yoga wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privelessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles. Wil je meer weten over de mooie kerk in Epse bij Gorssel? kerk Epse

 

Wil je meer weten over Gorssel

 Mail voor yogales Gorssel voor een gratis proefles, info@yogaberrydeventer.nl