yogales ervaren

Yogales ervaren in Deventer Colmschate en Twello

Ik kan je niet uitleggen hoe een yogales voelt

Ervaar eens zelf, gratis hoe een yogales is. Je kunt in en om Deventer op veel plekken een yogales ervaren. Er zijn yogalessen overdag en in de avonden.

Van denken naar voelen bij een yogales ervaren

Ik wil je graag het effect van herhaling van dezelfde yoga les laten ervaren.  Net als bij het zingen van een mantra, wat synoniem staat voor een herhaalde uitspraak, zal herhaling van een yogales je ook iedere keer meer uit je “denken” laten gaan en meer in je “voelen” laten komen. Je zult na een paar keer minder naar mij hoeven te kijken en te luisteren hoe je een houding gaat doen en misschien de oefeningen met je ogen dicht kunt doen. Omdat ik niet  bij je langs kom tijdens de yoga les, zul je dus nog beter in je eigen energie en dichter bij jezelf kunnen blijven.

Een yogales ervaren in in Deventer en omgeving

 Het wordt een complete, volledige yogales, waarbij we beginnen met aarden.  Geaard zijn betekent dat je in het hier en nu leeft en dat je al je gedachten en ideeën toe kunt passen, kunt uitvoeren in je dagelijks leven. Hiervoor gaan we asana’s doen met benen en voeten om meer contact met de aarde te krijgen. Bij een standaard yoga les komt (bijna) alles aan de beurt in het lichaam. Wanneer je thuis voor jezelf een yogales in elkaar zet doe dan altijd: aardingsoefeningen, nek- en schouder oefeningen.  Een evenwichtsoefening, ontspanning, yoga-oefeningen waarbij je alle kanten de rug beweegt (voorwaarts, achterwaarts, torsie links en rechts en zijwaartse buiging). Ademhalingsoefeningen oren ook bij een yogales en voor de “gevorderden” een mantra, mudra of meditatie.

Een yogales voor iedereen

Ik maak bij mijn yogalessen dus geen onderscheid tussen beginners en gevorderden. Iedereen krijgt dezelfde yogales en het is aan jou om op te pakken, waar je op dat moment aan toe bent! Yog

yogales in Deventer

 Begin met een “open mind” met de les. Je ervaren wat een yogales voor je kan betekenen in het dagelijks leven.

 Graag nodig ik je uit op de yogamat deze week voor een algemene yoga les!

Kijk dus eens naar de mogelijkheden waar jij je kunt ontspannen!

ONTSPANNEN