yogales in epse terwolde en twello

yogales in Epse Terwolde en Twello

Een algemene yogales, waarbij alles aan bod komt!

Yogales in Epse Terwolde en Twello. De komende tijd gaan we een aantal keren dezelfde les ervaren.
Ik wil je graag het effect van herhaling van dezelfde les laten ervaren.

Net als bij het zingen van een mantra, wat synoniem staat voor een herhaalde uitspraak, zal herhaling van een yogales je in het”voelen” laten komen. Je zult na een paar keer minder naar mij hoeven te kijken.  Ook hoef niet  te luisteren hoe je een houding gaat doen. Misschien de oefeningen met je ogen dicht kunt doen.
Omdat ik niet  bij je langs kom tijdens de yogales, zul je nog beter in je eigen energie en bij jezelf kunnen blijven.

 

yogales in deventer epse terwolde en twello

Yogales in Deventer Epse Terwolde en Twello, yogadocent heeft 30 jaar les ervaring.

Het wordt een complete, volledige les, waarbij we beginnen met aarden.
Geaard zijn betekent dat je in het hier en nu leeft en dat je al je gedachten en ideeën toe kunt passen. Dit  kunt uitvoeren in je dagelijks leven. Hiervoor gaan we asana’s doen met benen en voeten om meer contact met de aarde te krijgen.

Bij een standaard les komt (bijna) dus alles aan de beurt in het lichaam. Wanneer je thuis voor jezelf een yogales in elkaar zet doe dan altijd: aardingsoefeningen. Vergeet de  nek en schouder oefeningen niet.  Bij een standaard yogales ervaren we  evenwichtsoefening.  Ontspanning, yoga oefeningen waarbij je alle kanten de rug beweegt (voorwaarts, achterwaarts, torsie links en rechts en zijwaartse buiging) mogen niet ontbreken.  Een ademhalingsoefening en voor de “gevorderden” een mantra, mudra of meditatie.

Ik maak bij mijn lessen dus geen onderscheid tussen beginners en gevorderden. Iedereen krijgt dezelfde yogales en het is aan jou om op te pakken, waar je op dat moment aan toe bent!
Begin met een “open mind” met de les en dan zul je ervaren wat een yogales voor je kan betekenen. in het dagelijks leven heb je hiervan voor profijt.

Graag nodig ik je uit op de yogamat deze week!