yogales Epse

Yogales Epse, yoga dicht bij Deventer

YOGALES EPSE, YOGA  IN EEN KERK

Yogales Epse, 15 jaar lang heb ik met veel passie en genoegen yogalesssen gegeven in Gorssel Veldzicht en in het Trefpunt. Totdat ik onverwachts uit moest wijken naar een andere locatie. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het is een geschikte yogaruimte te vinden. Ik prees me dus heel gelukkig toen de gelegenheid zich voordeed yoga te geven in een kerk. Een fantastisch aanbod waar ik meteen dankbaar gebruik van maakte.

YOGALES IN EPSE, DE WEG NAAR DE KERK IN EPSE

Epse klinkt misschien ver weg, maar vanaf het centrum in Deventer zit je binnen een kwartiertje in deze prachtige kerk. Voor mij voelt het in elk geval iedere maandagavond weer heerlijk wanneer ik langs de IJssel en de weilanden rijd, op weg naar deze prachtige plek. Vooral in de zomerperiode is het een heerlijke fietstocht voorafgaand aan de les. De kerk is gelegen vooraan in Epse aan de Lochemseweg 36. Voor cursisten uit Gorssel en Deventer (vanaf De Vijfhoek over de snelweg) is de kerk heel makkelijk te bereiken. er is voldoende parkeergelegenheid voor de kerk aanwezig bij yogales in Epse.

Yogales in Epse
Yoga in een kerk

In 1930 is de kerk gebouwd en enkele jaren geleden in een wat moderner jasje gestoken. Zo is er ondermeer een prachtige schildering van een cirkel op de muur aangebracht als teken van verbinding, zoals yoga verbinding is tussen lichaam en geest.

WAT DOET DE KERK MET JOU OP DE YOGAMAT

Er is natuurlijk helemaal niets mis met een klein en knus yogazaaltje, maar dit….
Zodra je de kerkzaal binnentreedt, word je overweldigd door een gevoel van rust en ruimte en wordt het je meteen een stuk eenvoudiger gemaakt om bij jezelf naar binnen te keren en in je eigen energie te blijven. Wanneer je op de yogamat in de kerk in Epse zit, kijk je naar buiten door kleurige glas-in-lood ramen, kun je misschien wel zes meter naar boven kijken wanneer je in een torsie zit. Tenslotte maken de vogeltjes met hun geluidjes de eindontspanning van de yogales compleet.

ONTSPANNEN IN EEN RUIMTE WAAR MENSEN IN STILTE BIJ ELKAAR KOMEN

In de kerk in Epse kun je maar liefst iedere maandagavond twee yogalessen volgen. De eerste les begint om 18.25 uur en wanneer je liever yoga wat later op de avond doet, kom je om 19.35 uur! Welkom op de yogamat in de kerk in Epse!

Waar yogales Epse en omgeving?

Natuurlijk is er ook yoga in Colmschate, elke vrijdagochtend om 10.00 uur. Je kunt op veel plekken terecht voor yoga. Er is yoga Twello, Deventer yoga, yoga Epse, yoga Voorst en yoga Terwolde. Veel mensen komen ook vanuit Gorssel naar Epse. Kijk ook eens bij de lestijden.