yogales Diepenveen

Yogales Diepenveen, yoga voor ontspanning

YOGALES DIEPENVEEN

Yogales Diepenveen, dertig jaar geleden begon ik met de eerste yogalessen op de worp in Deventer. De afgelopen jaren is de vraag naar yogalessen in Deventer en omgeving alsmaar groter geworden. Ik heb mijn yogapraktijk inmiddels uitgebreid naar Twello, Terwolde en Epse. Maar voor yogales Diepenveen is intussen een begrip.

yogales Diepenveen en de yoga waardebon
Yogales Diepenveen geeft waardebonnen uit

YOGALES DIEPENVEEN EN  DE WIJK BORGELE IN DEVENTER

 Wijkgebouw De Schalm in Deventer is een perfecte locatie, vanuit Diepenveen. Slechts op een steenworp afstand voor de yoga in Diepenveen. Gelegen in de wijk Borgele, met voldoende parkeergelegenheid,  ligt een wijkgebouw waar met een rustige sfeer. In de Schalm worden vijf lessen per week gegeven.  Zowel ’s middags als ’s avonds zijn er yogalessen. Er zijn “normale” yogalessen, maar ook dus een meditatieles van anderhalf uur en een plusyogales, speciaal voor ouderen. Kortom yogales Diepenveen is er voor iedereen.
Bij yogales Diepenveen kun je altijd een les op een andere tijd of locatie inhalen, een gemiste les is dus nooit een verloren les!
yogales Diepenveen door yogaberry

De Schalm voor yogales Diepenveen

Kom eens uit Diepenveen naar De Schalm voor een gratis proefles en ervaar wat yoga voor je kan betekenen!
Wanneer je na de proefles besluit om verder te gaan met Yogales Diepenveen, dan ontvang je een mooi yogaboek gratis.

Meer yogavormen

OOK BEN IK DE DRIJVENDE KRACHT ACHTER DE WATERYOGA
Behalve yoga op een matje geef ik dus ook yoga in het water. In zwembad De Schaeck in Twello kun je wekelijks genieten van wateryoga. Het warme water heeft een ontspannende en rustgevende werking. De opwaartse kracht van het water zorgt voor meer bewegingsvrijheid, dit geeft een extra dimensie aan een yogales! Eens per maand is er blootzwemmen en blootwateryoga in het Borgelerbad. Yogales Diepenveen verzorgt ook veel workshops.

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG

Na zoveel jaren yoga ervaring heb ik al heel wat cursisten voorbij zien komen met rugklachten. Ik wil je graag  kennismaken laten maken met de Backmitra. De combinatie BackMitra met rugyoga oefeningen is een weldaad voor de rug. De backmitra kun je ervaren in groeps- of priveles, eventueel ook bij je thuis. Aan de hand van oefeningen met de BackMitra kan ik je leren rug-, nek- en schouderklachten te verminderen en te voorkomen.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga wilt, maar een groepsles niet mogelijk is dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Dan  krijg je dus persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je persoonlijke ontwikkeling. De prive yoga in Diepenveen wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Bij yogales Diepenveen ben je welkom op de tijd dat het jou past.

YOGALES DIEPENVEEN EN ZWANGERSCHAPSYOGA, VOOR JOU EN JE BABY

Vanaf de derde maand van de zwangerschap ben je dus welkom op zwangerschapsyoga. Ik geef privé zwangerschapsyogalessen met een individuele aanpak. De tijd en de datum van de yogalessen bepaal jij zelf.
Bij zwangerschapsyoga geven Ellen Dijkstra en ik je ademhalings- en ontspanningsoefeningen.  Deze oefeningen zorgen ervoor dat je ontspannen de bevalling tegemoet kunt gaan. Gratis ontvang je een c.d. van  om mee te oefenen.

YOGA WINKELTJE

Yogales Diepenveen begeleid je dus in je ontwikkeling op alle fronten. Je kunt yogamatten en meditatiekussens kopen in het yogaberry winkeltje.  Ook yogaboeken, mindfulness yoga boeken en een yoga C.D.  visualisaties en meditaties liggen  in het winkeltje.

Diepenveen is een mooie plek om te wonen en wil je meer weten over Diepenveen? mooiDiepenveen

Ontvang dus een gratis yogales. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst. Voeg het woord Berry toe onder google.