Yogales in Deventer en omgeving

Yogales in Deventer en omgeving

Yoga in Deventer en omgeving

Yogales in Deventer en omgeving, yoga heeft vele voordelen ten opzichte van gezondheid en ontspanning. In de tijd van stress en spanningen biedt yogameditatie, mindfulness en stilte. Alleen op deze manier krijg je echt harmonie, balans en evenwicht in jouw leven. Yogalessen volgen zijn de manier om te ontspannen als je last hebt van hoofdpijn, een burn-out, rugklachten, slapeloosheid of hyperventilatie. Ook zijn veel yogavormen heel geschikt voor je ontwikkeling.  Zelf ben ik als man veel gevoeliger geworden door de yogaenergie.

Wees welkom

Het moment dat je in mijn yogastudio in  Deventer en omgeving stapt kom je gelijk tot rust. Mijn ruimte is er zo op ingericht dat de focus vanaf dan op de ontspanning ligt. Als je niet zeker weet of yoga wel wat voor jou is, kan je eerst bij mij een gratis les volgen. Mocht je behoefte hebben aan meer lessen per week, dan zijn deze gratis te volgen. Elke week ontvang je het yoganieuws elke week. In het yoganieuws staat het yogathema van de komende week.

Waarom yogales in Deventer en omgeving

Toen ik in 1986 begon met yogales geven in Deventer was meteen al mijn missie dat yoga voor iedereen laagdrempelig moest zijn. Er kwam veel yogales in Deventer en omgeving. In veel gemeentes konden mensen kennis maken met de ontspanning van yoga. Zo heb ik yogales gegeven in Olst, Klarenbeek, Diepenveen, Epse en in Gorssel. In 2000 kostte het te veel tijd om al deze plaatsen te bezoeken en werd er nog yogales gegeven in Deventer, Twello, Colmschate en Terwolde.

Yogales in Deventer en omgeving en je geniet van veel yoga informatie

In de afgelopen jaren heb ik meer dan 400 blogs geschreven over yoga. Kijk hieronder eens naar al deze mooie informatie.

Meer blog artikelen

Meer gemeentes en buurtschappen kunnen gemakkelijk kennismaken met yoga. De yogastudio’s zijn heel gemakkelijk te bereiken. Ze liggen vaak vlak bij de snelweg off een uitvalsweg. Mensen uit de buurtschappen Apenhuizen, Averlo, Frieswijk, De Bannink, Dortherhoek, Limde, Loo, Molen, Oxe, Pierkesmars, Rande en Zuidloo zijn ook snel bij een yogales.

Welkom in mijn yoga wereld van ontspanning