yogales Deventer

Yogales Deventer is yoga uit de bron

Yogales Deventer, wanneer je yogalessen volgt in Deventer en omgeving bij yogaberry, dan kun je een yogales op wel 10 plekken en of tijden inhalen. Al bijna 40 jaar in Deventer

 

yogales Deventer
Deventer yoga

Yogales Deventer, Yogaberry yoga heeft 7 voordelen!

  1. je ontvangt yoga van een docent met meer dan 30 jaar yoga les ervaring.
  2. yogales Deventer bij yogaberry is meer dan een yogales in de week, hij organiseert veel workshops en yogareizen.
  3. yogales Deventer is yoga in mooie ruimten zoals kerken.
  4. yogaberry houdt zich alleen maar bezig met yoga en heeft geen neven werkzaamheden, de focus ligt op YOGA.
  5. de yogales is in kleine groepen.
  6. een yogales heeft altijd een thema welke je dagelijks kunt toepassen, zoals: loslaten, adem, spanning/ontspanning enz.
  7. de yogales is altijd gevuld met mantra’s, mudra’s, pranayama enz.
  8.  Yogales Deventer is ook een yogales op maat met een priveyogales.

Wie is Yogaberry bij de yoga in Deventer?

Na mijn MDS opleiding ging ik werken voor een grote computerfabrikant. Een prima baan, maar ik was niet gelukkig. Al snel kwam ik erachter dat ik dit niet mijn verdere leven wilde doen. Toen kwam ik in aanraking met yogalessen. Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt en ik ging op yogales. Hoe meer lessen ik volgde, hoe beter ik me weer voelde. Ik vond verdieping in yoga. Al snel werd yoga niet alleen onderdeel van mijn dagelijksleven, maar ook een manier van leven! Ik werd yogadocent en zo ontstond Yogaberry, waar ik na dertig jaar nog steeds trots op ben. Het geeft mij nog steeds veel voldoening om datgene wat ik zelf van de yoga ontvang aan anderen door te geven in de yogalessen. Een mooie toevoeging in de yogalessenzijn de bijscholingen die ik tijdens mijn vele Azië-reizen heb gevolgd. Yogales Deventer is yoga direct uit de yogabron.

Gratis yogales

YOGALES DEVENTER IS LAAGDREMPELIG, DAAROM EEN GRATIS PROEFLES.

In en om Deventer zin ook yogalessen, zoals in Terwolde.

Ontvang een gratis yogales. Kijk onder Deventer yoga, yoga Twello, yoga Voorst, yoga Bathmen, yoga Diepenveen, yoga Olst en voeg het woord Berry toe onder google.