gratis yogales Deventer

Gratis yogales Deventer, ook digitaal

GRATIS YOGALES DEVENTER, PROEFLES

Gratis yogales Deventer, je kunt bij mij terecht voor yogales in Deventer en de omgeving van Deventer.  Yoga in Twello, Terwolde, Colmschate en Epse ligt er ook een yogamat voor je klaar. De yogalessen zijn op mooie locaties. In Epse en Colmschate is de yogales in een mooie kerk. De yogalessen in de zomer zijn ook heel speciaal. Er zijn dan yogalessen buiten op een landgoed en ook bij de Levenstuinen in Teuge een keertje.

Wat maakt een yogales zo bijzonder?

Iedere week verzorg ik yogalessen waarin er elke week een mooi yogathema wordt behandeld. Het is toch heerlijk om je werkdag af te sluiten met een ontspannende yogales! Een  yogales samen met andere cursisten, zo is de ontspannende energie nog krachtiger.  Hierdoor wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt om tot een ontspannen gevoel te komen. Yogales in Epse is ook heel bijzonder, het is toch prachtig om de hoogte van de kerk te ervaren wanneer je tijdens een houding naar boven kijkt. En ook wanneer je door de mooie glas-in-lood ramen in de kerk naar buiten staart.

Gratis yoga, stap eens over de drempel

Gratis yogales Deventer
Trakteer je jezelf op een gratis yogales

Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan.  In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s. Je bent bij mij van harte welkom voor een gratis proefles. Yoga in Deventer geeft jou je eerste yogales gratis.

Intake of gratis proefles

Bij de prive yogalessen ontvang je een gratisintake. Samen we bepalen we hoe de yoga op maat eruit gaat zien voor jou. Bij een groepsles ontvang je de eerste yogales gratis