yogales Bathmen

Yogales Bathmen, yoga geeft je veel extra’s

Yoga in en om Bathmen

Yogales Bathmen, ken ik als een mooi dorp, gelegen tussen Deventer en Holten. Bathmen ligt dicht bij Colmschate, waar ik al jaren lang yoga verzorg in de mooie  kerk van Colmschate, aan de Holterweg 106. Woon je in Bathmen of omgeving en wil je  avond yoga dicht bij huis, dan is de kerk een mooie locatie om yogalessen te volgen. Je eerste proefles yoga is gratis.

Yogales in Bathmen, yoga op een speciale plek

Er zijn  twee yogalessen in Colmschate op de maandagavond om 19.30 uur en vrijdag om 10.00 uur. In deze bijzondere  kerk in hartje Colmschate verzorg ik al jaren lang de yogalessen voor yoga Bathmen, de lessen zijn net even iets anders dan yoga in een sportzaal. In Colmschate word je geïmponeerd door de stilte, ruimte, het hoge plafond en de schitterende glas-in-lood-ramen. Kortom een mooie locatie om dicht bij jezelf en even helemaal tot rust te komen door yoga.

Woon je in Bathmen of omgeving en wil je een keertje gratis ontspannen door yoga met een proefles bij yogales Bathmen, meld je dan aan met een mail. Mail info@yogaberrydeventer.nl

Bij  word je ondersteund met veel extra’s. Elke week ontvang je het yoganieuws bij yogales Bathmen. Ook zijn er regelmatig mooie workshops. De yogakrant ontvang je regelmatig gratis. Omdat er vele vormen van yoga zijn kun je ook eens gebruik maken van de wateryoga, blootwateryoga, backmitrayoga en de yoga meditatielessen. Een proefles is altijd gratis.

Er is niet alleen yoga in Bathmen

Er zijn ook yogalessen in Olst,  Diepenveen,  Twello, Terwolde en  Voorst. Voeg even het woord Berry toe bij google. Een yogales inhalen is dus geen probleem bij yogales Bathmen.

Kijk ook eens op deventeryoga voor yoga in Deventer en omgeving.