yogales Bathmen

Yogales Bathmen, yoga geeft je veel extra’s

Yoga in en om Bathmen

Yogales Bathmen, ken ik als een mooi dorp, gelegen tussen Deventer en Holten. Bathmen ligt dicht bij Epse, waar ik al jaren lang yoga verzorg in de mooie verbouwde kerk van Epse, aan de Lochemseweg 36. Woon je in Bathmen of omgeving en wil je  avond yoga dicht bij huis, dan is de kerk in Epse een mooie locatie om yogalessen te volgen. Je eerste proefles yoga is gratis.

Yogales in Bathmen, yoga op een speciale plek

Er zijn  twee yogalessen in Epse op de maandagavond, voor de lestijden kijk even op Les Kerk Epse
In deze bijzondere  kerk in hartje Epse verzorg ik al jaren lang de yogalessen voor yoga Bathmen, de lessen zijn net even iets anders dan yoga in een sportzaal. In Epse word je geïmponeerd door de stilte, ruimte, het hoge plafond en de schitterende glas-in-lood-ramen. Kortom een mooie locatie om dicht bij jezelf en even helemaal tot rust te komen door yoga.

Woon je in Bathmen of omgeving en wil je een keertje gratis ontspannen door yoga met een proefles bij yogales Bathmen, meld je dan aan met een mail. In de kerk aan de Lochemseweg 36 in Epse vindt jij je ontspanning al op de maandag. Mail info@yogaberrydeventer.nl

yoga Bathmen, yoga in een kerk

Bij  word je ondersteund met veel extra’s. Elke week ontvang je het yoganieuws bij yogales Bathmen. Ook zijn er regelmatig mooie workshops. De yogakrant ontvang je regelmatig gratis. Omdat er vele vormen van yoga zijn kun je ook eens gebruik maken van de wateryoga, blootwateryoga, backmitrayoga en de yoga meditatielessen. Een proefles is altijd gratis.

Er is niet alleen yoga in Bathmen

Er zijn ook yogalessen in Olst,  Diepenveen,  Twello,  Epse, Gorssel en  Voorst. Voeg even het woord Berry toe bij google. Een yogales inhalen is dus geen probleem bij yogales Bathmen.

Kijk ook eens op deventeryoga voor yoga in Deventer en omgeving.