Yogakrant

Yogakrant gratis in Twello bij de yoga

Yogakrant,  gratis  bij aanmelding yoga

Je ontvangt een gratis yogakrant bij je tweede yogales. Deze aanbieding geldt in Deventer en Twello. De yogakrant komt elk kwartaal uit. Deze krant geeft voor weinig geld veel informatie over yoga. Niet alleen over de yogaoefeningen maar ook over mudra’s en mantra’s. Bij je derde yogales ontvang je een mooi mindfulnessboek en de yogakrant voor 5 euro.

yogakrant

 

Mindfulness als uitweg en de yogakrant

Mindfulness biedt je dus een pad naar welzijn. Het geeft je de hulpmiddelen om tegen de onvermijdelijke hindernissen van het leven opgewassen te zijn. En hoewel mindfulness misschien exotisch klinkt, kun je het ontwikkelen. Je kunt profiteren van de bewezen heilzame effecten ervan. Dit allemaal zonder speciale training en zonder dat het je heel veel vrije tijd kost. De yogakrant en Yogaberry leveren een goed mindfulnessboek voor een speciale prijs.

Ronald Siegel, ervaren therapeut en deskundige op het gebied van mindfulness. Hij  laat in deze uitnodigende gids precies zien hoe dat in zijn werk gaat. Je krijgt doeltreffende strategieën die je overal kunt gebruiken. Terwijl je naar je werk rijdt, de hond uitlaat of de afwas doet. Ook krijg je tips om praktisch aan de slag te gaan met oefeningen die maar 20 minuten per dag in beslag nemen. In de yogakrant staan regelmatig mooie mindfulness tips, ook stappenplannen, die je naar behoefte kunt aanpassen. Deze helpen je om je aandacht zo te richten dat je in je dagelijks leven meer bereikt met minder inspanning. Breng je leven meer in evenwicht en begin er vandaag nog mee! Bij je derde yogales ontvang je dit boek voor 5 euro samen met de yogakrant.

 

 yogakrant ook bij yogaberry verkrijgbaar en mindfulnesboek
Speciale aanbieding in de yogakrant van juni voor mindfulness als uitweg!

Yoga APP

Download dus mijn yoga App op je android of apple telefoon en je hebt alle yoga informatie altijd bij de hand. De APP is te vinden onder yoga en Deventer. Ik ben  de enige yogadocent in Deventer die je ondersteunt met een yoga APP in je yoga beoefening samen met de yogakrant.

 Contact voor de yogakrant in Deventer: Berry Steenbruggen, J.v.d.Vondellaan 70, 7412MS Deventer, tel. 0618735591 email info@yogaberrydeventer.nl