yoga kanaal youtube

Yogakanaal youtube, veel yogainfo

Yogakanaal YouTube, waarom?

Yogakanaal youtube, wat is er mooier dan yoga thuis te doen via een video op je laptop of telefoon? Intussen heb ik meer dan 100 video’s online gezet waaruit je kunt kiezen. Het zijn video’s met yogaoeeningen en yoga asana’s, maar ook praktische yoga informatie.

Yogakanaal YouTube op maat voor jou

Je kunt mij ook een mailsturen en dan ontvang je een link naar een YouTube video die speciaal voor jou is gemaakt. De kosten hiervoor zijn minder dan een maand yogales. Alle vormen van yoga kun je ontvangen zoals een video met stoelyoga, hatha-yoga, backmitrayoga, meditatie enz.

Yogakanaal YouTube door yogadocent Berry Steenbruggen

yogakanaal youtube met yogaberry

Omdat ik vroeger in de computerwereld zat ben ik nog steeds vertrouwd met de modernste vormen van communicatie. Zo is mijn site een uitgebreide site met meer dan 350 blogs, worden er yogafoto’s en video’s gemaakt met de modernste apparatuur. Ook kun je genieten van yogavlogs en 350 graden yogafoto’s. yogakanaal youtube gebruik ik al meer dan 10 jaar om yoga bij iedereen in de huiskamer te brengen.

Yogakanaalyoutube met mooie yogavideo’s op mooie locaties

Regelmatig reis ik af naar mooie plekken in de wereld om yogavideo’s op te nemen. Mijn favoriete plekken zijn natuurlijk India en Bali. In december 2019 vertrek ik weer naar India. In de grotten van Ellora neem ik mooie yogameditaties op en die kun je dan al dezelfde dag bekijken in Nederland.

YogakanaalYouTube en een yogablog voor nog meer yogainformatie

In mijn yogablogs op de site www.yogaberrydeventer.nl staan ook youtubevideo’s. Zo ontvang je een mooie combinatie van video en informatie tegelijk. Yogakanaal YouTube Deventer is een mooie aanvulling bij je yogapractice.

Youtubeyoga Kanaal, met yogainformatie

Yoga thuis bij een lockdown

Intussen hebben we het bij de yoga al twee keer meegemaakt dat yoga in de groep niet mogelijk was. Dan ins de yoga thuis een uitkomst.

Neem een gratis abonnement op mijn youtubekanaal

https://youtube.com/channel/UCX9qqW-M-pV-hJdA4ts4IZA