yogahandleiding

Yogahandleiding bij een crisis in je leven

Waarom een handleiding bij de yoga?

Yogahandleiding, wanneer je begint met yoga dan is er misschien veel vreemd. Je hebt misschien nooit gehoord over chakra’s, mudra’s en mantra’s. Naast je yogalessen ontvang je veel extra’s zoals het yoganieuws waarin dit allemaal wordt uitgelegd. Dit alles maakt je yogabeleving en ontspanning compleet. Bij een crisis in je leven heb je misschien nooit gedacht dat yoga wat voor je kan beteken.

Het yoganieuws in de yogahandleiding bij een crisis

Naast je yogalessen ontvang je elke week het yoganieuws. In deze mail zie je alle informatie over de komende yogales. Je kunt ook antwoorden op deze mail. Dan is het mogelijk om het thema nog directer te verbinden met waar jij tegenaan loopt in het leven. YogaBerry gebruikt thema’s in zijn yogalessen. Deze yoga thema’s  in de yogahandleiding zijn: ontspannen, adem, ruimte, voelen, loslaten, enz.. Ook vind je in het yoganieuws informatie over andere yogavormen zoals de wateryoga en de stoelyoga. Je yogahandleiding verdiept zich ook elk jaar omdat je altijd de informatie ontvangt waar je op dat moment aan toe bent. De yogaworkshops kun je ook vinden in het yoganieuws.

Yogahandleiding tijdens de yogales

De eerste 75 minuten ontvang je informatie uit de hand van yogaberry. In de afgelopen 35 jaar dat hij yogalessen verzorgt in Deventer en omgeving heeft hij natuurlijk veel beleefd met de yoga. Het is bijna altijd persoonlijke informatie die hij met je deelt, dit maakt je yoga handleiding veel completer. De informatie slaat altijd op het thema van de yogales.

Yogahandleiding met yogaworkshops

yogahandleiding en workshops

De workshops die er regelmatig zijn staan los van de yogalessen. Ook zijn er workshops die niet direct met yoga zijn verbonden, maar ze helpen je wel tijdens een crisis.  Zo wandelen we elk seizoen door de levenstuinen in Teuge en tijdens het wandelen kun je vragen stellen m.b.t. jouw crisis.  We gebruiken ook de backmitra om de rug te ontspannen, bij een crisis komen spanningen gemakkelijk in de rug. De yogahandleiding bij een crisis geeft je ook de mogelijkheid om eens in contact te komen met andere facetten van de yoga, zoals meditatie en klankschalen.

Yoga inclusief een gratis proefles en intake

Je yogabeleving is natuurlijk niet compleet wanneer je niet eens kunt meemaken hoe complete yoga is. Daarom zijn er in en om Deventer gratis proeflessen. Bij je eerste proefles kun je vragen naar een gratis intake. Bij deze intake hoor je al wat yoga kan betekenen in jouw crisis. Na de yogaproefles ontvang je de complete yogahandleiding.