yogagorssel

YogaGorssel al 30 jaar een begrip

YOGALES bij GORSSEL

YogaGorssel, je kunt bij mij terecht voor yoga in de buurt van Gorssel, maar ook in Deventer, Twello en Terwolde ligt er een yogamat voor je klaar in Epse. Ook via de A1 ben je heel snel vanuit de Vijfhoek in deze mooie locatie. Parkeren is geen probleem en kost niets.

De kerk ligt aan de Lochemseweg 36 in Epse en is goed bereikbaar door de A1 voor bewoners in de omgeving. Voor de kerk is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, ook kun je de auto kwijt in de weg aan de overkant van de kerk.

YOGAGORSSEL, wat maakt de kerk in Epse zo bijzonder?

Iedere maandagavond verzorg ik in de kerk in Epse twee yogalessen, om 18.25 uur en 19.35 uur. Het is toch heerlijk om je eerste werkdag van de week af te sluiten met een ontspannende yogales door yogales Gorssel! Een  sfeervolle kerk, die rust en ruimte uitstraalt. Hierdoor wordt het je wel heel gemakkelijk gemaakt om tot een ontspannen gevoel te komen. Het is prachtig om de hoogte van de kerk te ervaren wanneer je tijdens een houding naar boven kijkt. En ook wanneer je door de mooie glas-in-lood ramen in de kerk naar buiten staart.

YOGALES GORSSEL, stap eens over de drempel in een Kerk

Al duizenden jaren doen miljoenen mensen yoga, dus waarom jij nog niet? Yoga kan niet alleen je gezondheid verbeteren, je gaat je ook fitter en leniger voelen en het laat je bewuster in het leven staan. Kom dus een keer naar de kerk in Epse en beleef een yogales Gorssel! In een yogales genieten we van mindfulness, ontspanningsoefeningen, ademhalingsoefeningen en asana’s. Je bent bij mij van harte welkom voor een gratis proefles in de kerk aan de Lochemseweg 36 te Epse.

Voor meer informatie over YogaGorssel, stuur dan een mail naar info@yogaberrydeventer.nl. Kijk ook eens op mijn site www.yogalesgorssel.nl