yogadocent met vaccin

Yogadocent met coronavaccin, veilige yoga

Waarom een vaccin?

Yogadocent met coronavaccin, de afgelopen maanden heb ik als yogadocent veel zin en onzin gehoord over de nieuwe vaccins en vaccinatie in het algemeen. Je gaat ervan dood, je DNA wordt veranderd, de bijwerkingen zijn gigantisch en meer van dit soort onzin. Elke dag zie ik deze onwaarheden nog voorbij komen. Vandaag waren er weer honderden mensen die dit onzinverhaal de wereld ingooiden. Als yogadocent met coronavaccin voor de boeg moet ik erg lachen om deze onzin.

Vaccin voor je omgeving

In de social media zie je veel berichten over hoe mensen problemen hebben met het vaccin. Maar weinig mensen hebben het over de ander, de omgeving. Met een vaccin bescherm je je omgeving goed. Ik als yogadocent met een te verwachten coronavaccin kom veel in verpleegtehuizen. Daar wonen de mensen die het meest kwetsbaar zijn. Als yogadocent moet je er toch niet aan denken dat je deze kwetsbare groep besmet.

Yogadocent met coronavaccin en immuniteit

Natuurlijk kun je doorgaan om met yoga, meditatie, mantra’s en visualisaties om de immuniteit te verhogen. Een dubbele bescherming is natuurlijk altijd goed. Neem eens een speciale yogales bij een yogadocent met coronavaccin om de immuniteit te verhogen.

yogadocent met vaccin

Yogadocent met coronavaccin en handelen in de yogagroep

Het is misschien een taboe, maar er komt een speciaal protocol voor de yogagroepen. De mensen zonder vaccin moeten nu meer moeite doen om anderen te beschermen in de yogagroep. Het yoga outbreak management team buigt zich nu al over dit dilemma. We denken niet aan straffen, want daar was de overheid heel goed in het afgelopen half jaar. De yogadocent met coronavaccin gaat de cursisten met vaccin belonen!

We hebben spiritueel veel geleerd de afgelopen tijd

Niet alleen de yogadocent met corona vaccinatie heeft veel geleerd, maar ook de mensen die aan het afgelopen jaar de spiritualiteit hebben opgezocht, Door meditatie, yoga en dialoog kwamen er veel mooie inzichten. Bij de yogadocent met coronavaccin kwamen ook veel mooie inzichten om de komende tijd yoga te geven in een beschermende yogabubbel.

Voorbarig?

Bovenstaande tekst voorbarig? Het is helaas nog niet mogelijk om mij te vaccineren. Maar door leeftijd en omdat ik veel bij de risicogroepen kom ben ik wel bij de eersten die gevaccineerd worden.  Daarom heb ik deze tekst alvast geplaatst. Mijn standpunt is al duidelijk!

Update november 2021

Intussen ben ik al een half jaar gevaccineerd. Veel yogadocenten houden de kaarten voor de borst. Zelfs nu eind 2020 gaan niet gevaccineerde yogadocenten een QR code vragen aan hun cursisten. Er komen nog gekkere situaties voor in yogaland.  De afgelopen anderhalf jaar heb ik samengewerkt met het YOMT, Yoga outbreak management team,  en daarom de veiligste yoga in Deventer en omgeving kunnen verzorgen.