yogadocent met after corona therapie

Yogadocent met after corona therapie

Yogadocent met after corona therapie, met succes heb ik als yogadocent de corona kunnen bedwingen in vijf dagen. Intussen mag ik weer lesgeven van het RIVM. Ook het yoga outbreak management team heeft groen licht gegeven. Maar hoe krijg ik de laatste lichamelijke corona verschijnselen kwijt? Nog totaal geen geur. Ook veel sneller moe dan anders en voel me minder geaard.

Yogadocent met after corona therapie en de geur

Bij de chakra psychologie wordt de geur verbonden met het eerste chakra, het muladhara chakra. Dit het ik ook gevoeld. Het hele muladhara chakra wordt geraakt bij corona. Dagelijks maak ik gebruik van de geurtherapie. Elka dag ruik ik aan koffie, vetiver, citroen en patchoeli. De laatste drie zijn geuren die goed werken op het eerste chakra.

Yogadocent met aftercoronatherapie en psychologie

Vanuit de psychologische wereld vernam ik al dat longcovid patiënten geadviseerd wordt om veel minder te doen dan ze normaal doen.  Ik lees de krant momenteel wat uitgebreider, mediteer wat meer en slaap overdag.  Ook veel afspraken afgezegd. Ook de prikkels veel verminderd, geen tv, stekker van de telefoon eruit op bepaalde tijden en minder naar buiten en meer op mijzelf zijn. Voor een yogadocent met after corona therapie is niets doen niet zo’n uitdaging. Ik schrok ervan dat het bebben van corona nog steeds een taboe is. Ik heb geen één yogadocent kunnen vinden op internet die zijn ervaringen deelt. Wanneer je open bent over je besmetting dan komt er zoveel energie vrij.

Het eerste chakra bij de after corona therapie

Omdat het muladhara chakra het zwaar te verduren heeft bij corona doe ik veel aardingsoefeningen. Het rootchakra reageert bij mij altijd goed met zwemmen, sauna, massage en rustige yoga losmaakoefeningen. Wanneer je lichamelijk nog niet veel kunt dan kun je ook de kleurentherapie toepassen. De kleur rood werkt goed. Je kunt ook visualiseren dat je loslaat op een uitademing. Alles wat met corona te maken heeft laat je los via je voeten of stuitje, Een yogadocent met after corona therapie gebruikt ook mudra’s.

Yogadocent met after coronatherapie en spiritualiteit

Yogadocent met after corona therapie zoekt spirituele plekken op. In Deventer hebben we een mooi stiltecentrum. Ook geeft de natuur veel energie. Vooral in de herfst werkt de verstilling mooi door.

After corona yoga met mooie symbolen

after corona yoga

Symbolen en rituelen brengen je dichter bij jezelf.  De yogadocent met zijn eigen after corona therapie zoekt symbolen op van verbinding.  Deze energie is heel subtiel en geeft je veel diepgang in het voelen. In de kerk van Epse is een mooi symbool van verbinding, zie de foto.

After corona therapie

Als ervaringsdeskundige kan ik jou goed begeleiden tijdens je corona. Maar ook erna is er veel mogelijk.  De after corona therapie bestaat uit privélessen. De yogadocent met zijn eigen after corona therapie voelt goed aan wat jij kunt gebruiken.

 

Yogadocent met after corona therapie
after corona therapie

De eerste intake is gratis, dan kun jij ook voelen hoe de yoga doorwerkt in je lichaam, adem, denken en je gevoelens.