yogacoach Deventer

Yogacoach Deventer voor verdieping in je leven

Yogacoach om samen het yogapad te bewandelen

yogacoach Deventer

Yogacoach Deventer, vaak geeft het lichaam al signalen dat er iets niet in balans is in je leven.  Deze signalen kunnen zijn vermoeidheid, stijvere spieren of vage lichamelijke klachten. Je kunt vaak dan nog deze onbalans gemakkelijk te lijf gaan met inzicht, bewustwording, mindfulness en eenvoudige gereedschappen. Maar het kan ook zijn dat de boog niet meer gespannen staat maar dat er “iets geknapt” is. Je bent niet meer vooruit te branden. Dan is het vaak tijd voor afstand nemen van …., de tijd ervoor nemen, aan jezelf werken en de cursus loslaten. Je yogacoach zet je weer op het goede spoor in je leven.

Wie is yogacoach Deventer?

yogacoach Deventer

Berry Steenbruggen komt zelf uit het zakenleven en was inkoper bij een computerindustrie. De baan gaf veel stress, want alles wat er gekocht moest worden, moest er eigenlijk gisteren al zijn. Alles werd eigenlijk te laat ingekocht dus en dat gaf stress en lichamelijke kwalen.  Door een yogacoach kwam hij weer “boven Jan”. Toen kwam het moment dat hij van zijn inzichten zijn werk ging maken en dat was yoga coach. Berry verzorgt veel yoga en ander lichaamswerk aan groepen waarbij de cursisten veel stress ervaren, zoals in de verslaafdenzorg en in Deventer en omgeving is hij bekend door stressmanagement. Kortom je yogacoach Deventer begeleid je op alle fronten en verwijst soms ook door naar collega’s waar mee wordt samengewerkt. Berry begeleid ook verschillende top managers.

Maak gratis kennis met yogacoach Deventer

yogacoach Deventer

De eerste kennismaking met yogacoach Deventer is een gratis intake gesprek. Je coach kan door zijn jarenlange ervaring al snel zien wat jij nodig hebt in jouw situatie. Tijdens de intake ontvang je al een behandelplan. Thuis laat je de intake bezinken en na een aantal dagen of een week beslis je of je mee kunt gaan in de te volgens behandelplan.

OOK STRESSMANAGEMENT IS SAMEN OP PAD MET YOGACOACH DEVENTER