yogacentrum Deventer

Yogacentrum Deventer al 35 jaar een begrip

Yogacentrum Deventer

yogacentrum Deventer
yogacentrum Deventer, al meer dan dertig jaar een begrip

Yogacentrum Deventer, al 30 jaar een begrip. Op verschillende tijden en dagen kun je vanuit het centrum in Deventer terecht voor een yogales.  Ook veel mensen vanuit Colmschate, de Vijfhoek, Groot Douwel en het  Oostrik  kiezen voor yoga centrum Deventer. Zie de lestijden. Trakteer jezelf eens op een gratis proefles bij yoga centrum Deventer.

Yogacentrum Deventer is goed te bereiken

Vanuit het centrum in Deventer steek je de IJssel over in een paar minuten en je geniet van yoga op mijn geboortegrond, de worp. Ook kun je even langs de IJssel rijden naar de wijk Borgele. Omdat ik op veel plekken yoga verzorg is de keuze vanuit het centrum Deventer legio.  Ik verzorg al meer dan 30 jaar yoga in Deventer en omgeving.  De yogavorm is die ik verzorg is de hatha yoga, de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat.

Yogacentrum Deventer, yoga voor iedereen

De yogaoefeningen zijn in principe voor iedereen geschikt en je kunt naar eigen vermogen de yogaoefeningen uitvoeren. In een hathayogales bij mij worden zowel dynamische als verstilde oefeningen gegeven met de aandacht naar binnen toe gericht.
Mentale en fysieke grenzen worden op een zachte manier opgezocht en verlegd.  Hierdoor kun je meer rust ervaren, beter zult slapen, dichter bij jezelf komt en beter in je vel gaat zitten! Welkom in mijn wereld van ontspanning. In deze tijd waarin we nu leven, lijkt het alsof we steeds meer behoefte krijgen aan balans, rust en verbinding.

HATHA YOGA, YOGA IN DE MEEST PURE VORM

Hatha yoga is de klassieke vorm van yoga waarin een evenwicht tussen inspanning en ontspanning centraal staat. Deze yogavorm doceer ik al 30 jaar in Deventer en omgeving!

DE BACKMITRA, HET HULPJE VOOR JE RUG OOK BIJ YOGA CENTRUM DEVENTER

Yogacentrum Deventer en de backmitra voor de rug
Yogacentrum Deventer en de backmitra

Na zoveel jaren yogalessen heb ik al heel wat mensen voorbij zien komen met rugpijn. Ik wil je graag laten kennismaken met de BackMitra, sinds kort in Nederland en bij mij verkrijgbaar. Combineer eens de BackMitra met yoga oefeningen in een groeps- of priveles, eventueel bij je thuis. Ik kom ook naar het centrum van Deventer toe met de backmitra, dan kun je hem gratis uitproberen.

PRIVÉLES, ALLE AANDACHT ALLEEN VOOR JOU!

Wanneer je dus op yoga centrum Deventer wilt, maar een groepsles nog een stap te ver is, dan kun je prive-yogalessen bij mij volgen. Hier krijg je persoonlijke aandacht op een dag en tijdstip naar jouw keuze. Een prive-yogales is er ook om je te laten groeien in je spirituele ontwikkeling. De les wordt afgestemd op jouw behoeftes en belangstelling. Het is zelfs mogelijk om thuis in Spikvoorde priveles te ontvangen. Er worden oefeningen gedaan binnen jouw eigen grenzen. Na wat privélessen kan het zijn dat je aan kunt sluiten bij een groepsles.

Yogacentrum Deventer, meer Weten?

Wil je meer weten over de yoga centrum Deventer en de mooie zaal op de worp ?

Er wordt ook yoga gegeven in Deventer, Twello en Terwolde. Kijk maar eens onder google bij yoga Voorst, yoga Twello, yoga Epse, Yoga Gorssel, yoga Colmschate, Deventer yoga en yoga Diepenveen.

info@yogaberrydeventer.nl